winning11

查看: 4350|回復: 3

[財權報告] 東莞/厚街 富盈酒店

升級  58.75%

三星會員

小弟放左成個星期大假,當然要北上消費喇.而家小弟北上多數去唱k,好少去骨場.一去之下原來而家常平d骨場已經收斂左,"空中飛人"呢個玩意已經冇左.咁冇計喇,周圍搵下野玩喇.朋友c話富X酒店間骨場,d女玩護士誘惑.房錢218,冇著護士服呢就300蚊(中女),著護士服果d呢就400蚊(年輕)喎.終是立即起行,去到之後,嘩~仲有歡樂椅玩(附圖),果然唔錯.大家可以試試.
到左第三日,我問朋友p究竟邊度有空中飛人玩呀?朋友p話要去厚街果邊喎.本人極力哀求之下,一行五人就去左厚街,嘩,尼度大部份骨場都有"空中飛人"呢個項目,最後去左x瑚酒店,地址係"東莞市厚街鎮(10x國道莞太路段)至於房錢正常198,熟客訂房168.女錢400蚊.個半鐘.條女雙腳釣o係兩條鐵柱度,倒掛同你担,果然感覺唔同.有興趣的話大家可以一試.

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  18.42%

三星會員

好似e家無空中飛人玩了
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  81%

三星會員

富X酒店?
X=?, 可否講清楚一點

升級  39.83%

三星會員

正喎!!!!
空中超人..
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭