winning11

查看: 7344|回復: 3

[科蘭報告] CP 另類選擇居然有驚

升級  74.07%

二星會員

細佬縱橫CP紅記已有一段不短O既時間,不過,覺得她愈來愈差。我不是說紅記D女質素差,直至現時為止,紅記係我去咁多間卡拉OK,靚女最多和選擇最多的一間。

不過,唔知呢一兩年,D女愈來愈唔大方、無禮貌和無家教。發脾氣或辱罵客人經常出現。有時,想帶D客去傾生意都諗諗先。係唔係香港人太多?竉慣D女?有時,間中都會踫到一兩個態度極差的媽咪....唉....何況係囡囡?

經朋友推介,好HARD SALE個隻!去到麗城XX山莊旁邊的酒店裏的一家叫「夢X都」。酒店房間很大,俾紅記的「炮房」大很多呢!沖涼房都有兩邊,一望見,就即時諗起今晚一定要玩玩.....憑酒店匙咭可以免費入場旁邊的遊樂場。

我呢?當然係小睡片刻,留力今晚。到了六點幾,我地在酒店內的西餐廳吃一個自助餐,$68!好難食!食飽立即閃!

To be continued.....

升級  74.07%

二星會員

入到卡拉OK房,好大呀!硬件一流!經理立即叫媽咪同囡囡入O黎,囡囡一入到O黎,嚇我一跳!全部係SEE THROUGH,有一件仲係入面「真空」,真係乜鬼都睇哂。細佬即刻敬一個禮俾佢!

囡囡的質素係80%可以揀到的,剩餘的二成,所以要真空上陣來吸引客人。囡囡有一兩個都幾標青,豬排欠奉!我知道呢度數量應該不多,所以,無貪心,見到合眼就坐低先。兩三輪,朋友就揀好哂。我仲好貪心,叫多兩組來睇一睇,結果都無失望,平均質素有80分。

我就揀O左一個山東妹,身裁1.6米,32C,卻只有90磅,係我O既至愛選擇。

其中一個朋友,揀O左一個真空囡囡坐枱,樣子不甚討好,不過,就好玩得!時不時走過O黎請我食波餅。其他囡囡都好玩得,由於是SEE THROUGH的服飾。當晚在卡拉OK房玩得特別淫亂,差D都唔記玩O左邊條女。我條褲最尾搵O左好耐先搵到,仲差D俾三條女強姦!好彩我O既六脈神劍將佢地一一制服。

飲到十二點幾,大家就上房玩第二部。通常紅記的囡囡,一定要在卡拉OK房講好哂要做D乜才上房,唔係就炸哂型,試過谷氣都訓唔著。今次居然唔記得問就上房,卻有意外驚喜。

To be continued.... again

升級  74.07%

二星會員

.....續

一入到房,囡囡就攬住我係咁打茄輪。同時將我的衣服慢慢脫光,又撫摸下細路。之後,就一齊到浴缸玩水。囡囡唔知做乜,拿塊毛巾放在旁邊,叫我躺下。原來,佢居然演出一曲「水中簫」。囡囡好細心,吹奏時間又時快時慢。舌頭係好靈活,搞到我都有D典床典席。跟住有啜下LIN LIN,反覆玩O左半粒鐘,佢就同我講要將我吹爆。就咁,第一Q就出O左!

然後,佢帶我去另外一面幫我沖洗好。幫我拿毛巾和牙擦,細心到呀!跟住,我地一齊睇電視,一齊傾下計。佢話,呢度因為地方唔旺。所以,媽咪同經理都希望佢地玩得放D來吸引其他客人。我心諗,我就已經中哂啦!我已經安排好下個月同朋友再戰了。

傾下傾下,一齊食下煙仔。半個鐘後又回氣了,於是O黎第二Q。囡囡波不大,LIN又不大PINK。但係,係奇怪的實淨!後來,用六脈神劍驗證,D水不停地留出來,就知道呢道生意唔係咁好。因為,囡囡都唔係日日有工開呢,唔係點會仲有咁多水出?

囡囡叫聲淩勵,雖然知道係假O既,不過我都好興奮。囡囡配合得好好,玩O左幾個花式後,被囡囡好窄O既GAP夾到出野!嘩!值回票價!

跟住,當然係訓覺,囡囡攬住我訓,我最鍾意!第二朝,囡囡知道我醒O左,就帶我去洗臉和擦牙。跟住,睇見佢好眼訓個樣,同我講:「我想要」聽到好假,但又好開心。咁當然係食個早餐,今次佢個GAP就呃我唔到,因為佢太倦,無水出。好彩我BYOB,DOMDOM夠潤滑,所以,大家都好舒服,無謂兩敗俱傷。

然後,囡囡好細心幫我沖涼。沖完涼就大家休息一會,十一點鐘一齊離開房間。跟住,佢話要同我食飯,我就叫佢返屋企訓訓,下次先食,因為佢個樣太倦。佢就俾個GOODBYE KISS和手機電話,依家成日發D意淫短訊俾我....

升級  1.48%

二星會員

C兄,可否講下整體消費每人大約幾多?有機會上去時方便帶夠盤川,費事去到才發覺唔夠盤川,就真係蛋家雞見水......無得玩.