winning11

查看: 8414|回復: 3

[kenstar516報告] CP/新洞泰 點解離十兩分鐘路程的無人提

升級  18.42%

三星會員

點解離CP十兩分鐘路程的(新洞泰)無人提Ge

先講間H場,離莞城二十分鐘,離Cp十分鐘
本人兩次去都係應老闆邀請去H,
上星期未本來響厚街喜來登玩過零時有人提義玩H,厚街一向唔提供H場,有~都只是偷偷響包房玩,打電話落東莞石排,原來所有人去左「新洞泰」去既時候已經過左二點以為去到門口會是某商場入邊,招牌燈都唔敢開個的
本人開車一轉是灣…嘩~喎,坐落在一條河堤邊上,座野大過HK大球場,圍牆內超過三百車位,
提供各式餐廳~港,韓,泰,日(餐廳全部係場主自已經營,供應埸內所有飲食,主樓免去左明火,消防容易過關)
主樓建築我所見大約有~大過立法會大樓,約四增樓高,
好入房唔?使講啦瓜,o甘大間場,o的房如果唔惦,真是扺打屁股
女:重點
講真70貨
但瘋癲度有110%
入房各人指定動作2件女
然後囡囡1人二行(自動自覺)

一人半粒(絕不炸刑,絕不抗拒,見唔到一個說No)

然後就任?任睇
o海到天光
總之由深圳「Hol###」
之後未玩過o甘撚o海Ge大場

星期六又去多次,o海爆左所以無o西記憶

恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  48.67%

三星會員

O海爆.............

個人建議  及早離場  呢個世界除左葯之外仲有好多野玩

升級  95.42%

三星會員

呢d野我地係唔會掂,況且而加東莞掃毒掃得咁緊,我就唔想係臭格踎15日,你玩藥 , 藥玩你

升級  4.07%

二星會員

係大陸、任何地方high嘢比公安拉!!會比叫雞大獲好多!!!淨係勒令戒毒你都未必頂得順(大陸嘅戒毒所比死更難受)!!加上high完嘢條嘢未必硬,有「西」都「小」唔到,又何必呢?兄弟回頭是岸!!老土D講句「我要向毒品say no」......
單嫖獨賭、葉孤城,獨闖龍潭、辛力加。