winning11

查看: 4481|回復: 4

[RaymondSze報告] CP 放蛇拉MM

升級  53.33%

三星會員

取了假期到CP, 夜晚肚餓, 落街搵o野食。係lucky酒店附近遇到小芳, 俾佢捉住我, 叫我帶佢d囡囡去酒店。我話去食飯, 她夾硬拉我去後街, 入o左間落o左閘o既地鋪, 再轉去後門間房仔, 內裡有十零個街女, 小芳叫我揀, 仲叫幾個囡囡過來, 一手拉下衣領, 一手伸入去拉出MM叫我看, 我連隨離開, 因為覺得這樣對囡囡太不尊重。在地鋪裡經小芳一再要求, 終於叫了個湖北的囡囡, 諗住叫佢陪我食飯, o岩傾就繼續, 唔o岩傾就俾小費叫佢走。我同小芳講明這種安排, 還有條件是小芳也要陪我食飯。其實, 我見咁多囡囡中, 最正果個係小芳, 她面上有個小酒窩, 笑起來很像林嘉欣; 還有, 她雖然係做媽咪, 其實只有二十多歲。

三個人吃湘菜, 因為小芳係湖南人, 囡囡(我忘記問她名字)係湖北人, 叫了幾個著名的湖南菜, 小芳及囡囡吃得很開心。吃完後, 我還叫了一個白飯外賣, 叫小芳將吃剩的菜打包, 給她的拍檔吃, 小芳不斷的多謝, 我便和囡囡回酒店。

在酒店裡, 當然做該做的事, 不詳述了。可能因吃飯時給囡囡好的印象, 所以她的服務很好, 又健談。我問她路上為何少了媽咪, 她說最近很多KO便裝放蛇, 把媽咪及囡囡拉走, 小芳也剛被人拉過。我問被拉有何後果, 囡囡說要罰錢, 但只是罰數十元, 再做一張暫住證。我問他客人有沒有問題, 她說在酒店沒有問題, 因為KO不可以到酒店拉人。但在其他地方就不保證了。各位巴打, 去CP記住返酒店至好搞呀!

人生得意須盡歡 莫使金樽空對月

升級  43.83%

三星會員

多謝消息!

盡量拉囡唔拉客,係東莞正常做法!
等價交換,救濟扶貧,正是北上的"正"途!

升級  43.83%

三星會員

天龍好似話呢個weekend去試!
唔知試成點!

升級  43.83%

三星會員

皇崗個常仔大巴站成日都排滿人!
以前唔係咁!

升級  81%

三星會員

照睇內文,
其實都係查暫住証,
唔係有行動喎