winning11

查看: 8437|回復: 4

[RaymondSze報告] CP/美怡登 一加一服務

升級  53.33%

三星會員

聽許多C兄介紹過CP有一加一服務, 即係一個正牌, 一個副牌, 一直想試試(在澳門試過越南雙飛, 二人合作無間, 人生一大享受), 以了解國內黃色事業的發展情況, 因為要靚女同你做不難, 但要在別個女人面前做就不簡單了, 還要她們能夠合作去服侍一個男人, 這其間真的是需要很大的勇氣的。

從C兄中打聽得知CP的尾兒燈酒店有一加一服務, 星期四向公司請了幾天大假, 便坐火車直奔東莞。中午吃完午飯後先到新世紀放下行李, 便朝尾兒燈出發。進入酒店大堂, 找了很久, 完全看不到任何有關桑拿的宣傳海報, 進入電梯, 看到按鈕寫著桑拿在三樓, 到了三樓, 烏燈黑火, 唔對路, 找了一清潔阿嬸問, 她說搬了上四樓; 上到四樓, 更加黑暗, 連鬼影都冇隻; 入返電梯, 見另一個服務員, 他說搬了上七樓; 上到七樓, 終於聽到"歡迎!"這句開場白! 不過除了有接待員及主任外, 仍是看不到任何桑拿的招牌或指示牌。駛唔駛咁鬼鼠呀?

靚女主任帶我入房, 問我要乜女, 高大定嬌小玲瓏? 我話最緊要係靚同豐滿, 大小通吃。先看第一輪靚女, 狗仔眼大大, 已經吸引我, 不過佢o既心胸唔夠廣闊, 做BM時冇咁舒服, 再看其他。看了三輪, 選了#鮑魚(香港最出名煮鮑魚師傅), 貪佢眼矇矇, 嬌小可愛, 好有日本AV 女郎feel, 尤其心口幾乎掙爆件衫, 嘩, 引死人! 順口問主任有冇副牌, 佢話有, 副牌只收100, 做全套則要俾200。佢話咁o岩只得一個, call上o黎見到, 樣貌雖然平凡, 但身型高挑, 胸前偉大, 想到被二人前後夾攻的情況, 立即o累飯應。

#鮑魚先解除武裝, 去幫我較水, 嘩, 直頭係AV咁o既身型, 正! 副牌(沒有編號)幫我除衫, 然後自己也脫去衣服。進入浴室, 享受二人四波, 前後擦身, 舒服到難以形容, 難得二人毫不尬尷, 一個前面摸, 另一個後面磨; 尤其係當我叫#鮑魚背著我, 等我雙手抓波及弟弟磨籮o既時候, 副牌立即也背著我, 用個籮係咁頂我個股。你諗諗: 前後兩個大籮夾著自己係咁un, 滋味如何呢?

沖完涼, 先扒著床上, 二人立即取出各種百寶, 在我背上活動。鮑魚負責上身, 副牌負責下身, 二人忽而用手, 忽而用口; 忽而用舌輕奶, 忽而大力吸啜; 加上不同溫度的液體, 全身上下, 無一地方倖免。這時鮑魚叫我兀高屁股, 她出動毒龍鑽, 仲用埋震蛋插我C眼; 副牌同時捐車底, 用長舌奶我的弟弟及荔枝, 雙重刺激之下, 令我差d失手! 跟著轉身, 她們又襲擊我, 今次我幾大都要還拖, 雙手不斷在四波間來往穿梭, 又撥草尋洞, 探訪桃源。難得是二人全無抗拒, 還盡量移船就磡, 方便我的手出入。

到入正題, 鮑魚叫我先上副牌, 我知她是怕我不和副牌做, 副牌只可得100元。出得o黎玩, 又點會慳果100元, 我梗係先上鮑魚啦, 話曬佢都係正牌喎! 我狂插之下, 鮑魚不斷呻吟, 副牌主動埋o黎, 俾我抓波插洞(用手), 又吻我的lin lin, 幾醒目! 好, 換個套插下你! 咦, 副牌同鮑魚完全唔同style, 一上o黎就大力抱著我, 係咁un, 下面仲好似有吸力咁, 係咁啜, 點講都唔似係個新女喎, 直頭好似餓虎擒羊咁! 我驚太快俾佢搞掂我, 即刻換馬, 換個新套又插呀鮑魚, 個副牌唔肯放過我, 係咁搞我後面; 頂! 一於搞掂你, 再換套翻插副牌, 同時用手強姦鮑魚。就係咁, 同兩個囡囡來回轉戰, 終於棄甲投降。這時電話響起, 通知夠鐘。原來不經不覺, 已玩o左兩粒鐘, 真係快活不知時日過!

兩個囡囡服侍我沖涼, 穿回衣服, 打賞小費。鮑魚300, 副牌200, 加埋房錢248, 絕對物有所值! 這裡的房間很大很舒服, 如果半夜來還可以過夜, 慳回酒店錢, 更化算!

所謂人一世, 物一世, 呢種享受真係一生起碼一次呀! 而且聽講呢度KO開始放蛇嚴打, 暫時只對付街女, 遲D就好難講啦! 各位巴打, 要試趁早呀! 唔係就對唔住你細佬o架!

人生得意須盡歡 莫使金樽空對月

升級  95.42%

三星會員

匯美都有..........

升級  11.33%

三星會員

尾而燈我都去過幾獲,
囡囡質素不錯,
一加一及孖人我都試過,
兩者覺有好處,
我推介!!!

升級  40%

一星會員

原來尾燈都有 1+1~~
cp 咁多 sn
試晒咁多間都有排

升級  12.22%

二星會員

C兄~1+1同孖人有咩不同呢? $又是否一樣?
"會尾"ok ma?