winning11

查看: 4317|回復: 7

[小寶小寶報告] 長安 沙頭之旅魔鬼團首次踏足

升級  63.33%

一星會員

魔鬼團首次踏足長安沙頭之旅

雖然K同G都會出報告架喇~所以我就懶少少啦~但腦海仲有當晚既片段,而佢地又仲係常平開心緊既時候,我出番個後感先~~

等都頸都長,終於都到八月一號呢個大日子~
難得教主吹雞,難得十兄弟齊人,難得我遲大到,難得酒店意外地靚,難得無人偷走,難得人人有野食,難得坐車坐到股痛,難得KTV都有今生無悔既享受,難得難得~~

可惜我遲到害大家苦等,可惜無人玩除Bar,可惜無人係廁所就地正法,可惜太少高妹,可惜吾夠套用,可惜未能隨大隊再戰常平,可惜可惜~~

一小時車程,到沙頭,取房,驚喜。晚餐,驚喜。我真係以為好鄉郊架~~

五分鐘車程,到沙頭酒店既K場,DJ排哂係門口,真係好一般。房間尚可,但有少少味,人多左就吾係好覺,同CP比有一段距離。

DJ由J及F點選兩個,都係可愛形啦。

囡囡開始列隊,工衣少少透視,人人T﹣back,但大部份都細細粒。

二樓大廳係好多囡任睇,但紅色燈真係好難睇,而且好熱。

D讓愛,令原本諗住食白果既我,玩下玩下又幾得喎。

大多數囡囡都自動波好玩得,又飲得,只係我地真係太私文了。人人留到最後,只有教主醉左,但只係一點幾至喎。可能大家都以經食指大動啦~~

入房,主動幫我除光,自己亦一樣,落左莊同未落一樣既?係廁所白燈下,原來都係咁靚~仲提議一齊沖涼,梗好~點知沖沖下推我埋牆,水中簫~差點KO。再洗埋頭,玩水(學M架),點知又係我身後伸頭側頭水中簫,口爆難免。
洗臉膏,牙膏自備,佢又刷我又刷,好薄荷,滿口泡話口未完,細佬忽然好清涼,刷刷下牙比人吹都真係第一次,仲要即時又硬番喎~拿拿聲上床~

34勁彈手,好細粒提子,淺啡,攪下即硬,皮膚勁滑,下面有大草原,但條河勁細喎~手指都有壓迫力,掂下就有水,攪到佢叫到拆天,上套上馬,沖擊十幾分鐘,比佢反客為主,癲左咁,爽爽咁夾爆左~訓~

四點幾,比佢吹醒,仲係69位,但我只用手,玩左陣,坐係上面無入但係度磨,我幾驚會磨磨下入左,一手羅套,一穿一頂,咁就入哂喇~今回係我用狗仔KO佢喇~

八點幾,吾知點解又硬左,仲比佢發現,用手捉住,側身背住我,壓低少少從後放係兩腳中妹妹口,擺腰,原來仲激過係入面,一路係咁,妹妹就不停流口水,真係定力差點都滑左入去~因為無套了,所以就咁比佢磨到係門口射,一床都係~只好攬住訓半張床啦~~

九點半,L叫門,起程回港,叫佢訓多陣,佢話十一點就會自己走,放低家用,閃~
齊人,見車,又話中港車?又話免落車?又話到市區?中計啦~四兄弟加埋三個其他既水魚,每人一百等於七百,就係包架爛鬼七人車到皇崗,自己排隊行過關,過左有人比票坐番大家都好熟既皇崗過境大巴~真係氣結~~

總結:
硬件- 過得去,住既只差無電視睇,
軟件- 求服務既一定無問題,高既真係少,癲既好多,
交通- 好多車,好多燈位,好旺,好慢,好悶,好心急,要預多點時間,

留番其他兄弟補充下啦~

[小寶] 及時行樂*囡囡要索

升級  81%

三星會員

師兄, 點樣去?
去邊間? 住邊?
消費幾多?
比多D data啦!

升級  63.33%

一星會員

皇崗包7人車(我地有兄弟預先約好)$250 x 2
住LIJUx HOTEL,room x 10似包全層,因為無人
玩就去金x明珠,地下最大果間房,剛番新喎
囡囡行258,房間$438打五折,酒錢....好似買一送一,我地飲左......好似十七打
[小寶] 及時行樂*囡囡要索

升級  66.67%

一星會員

did 666 join?
xx

升級  15.17%

三星會員

我都去過啦......酒店入去右手邊麻.
好鬼多房........d女好主動咁同你敬酒.

我同當地d fd去玩呢.......佢地都有落來香港果邪k,disco果d.

話香港果d女脾氣臭到死,唔好玩,懶矜貴,話大陸果d幾好服務......又真係幾好架,哈哈.
吃喝玩樂

升級  15.17%

三星會員

好似條條女都著透視裝.......T-back
吃喝玩樂

升級  95.42%

三星會員

真係可以試下喎~~~~~.....!

升級  7.04%

二星會員

多謝bother開發新"景點"