winning11

查看: 10123|回復: 17

[口爆王報告] CA/美景灣 之戰

升級  15.58%

三星會員

食飽午飯後一行四主帥各帶兩億精兵到美麗灣開戰(小弟第一次進城),城門一般裝修啦,但城內裝修都算華麗;但我哋入關太早了(13:30) ,所以沒有金魚缸睇,但可以戰後再觀。之後入咗房等選對戰女將,大約有三四拾個候選女將,最後大家都選到女將吧;詳細如下:
1.
口爆王大戰大波重慶女將(No.!@%) - 賞金$400
2.
檸七王大戰91年出生女將(No.&)) - 賞金$400
3.
三沙獨行俠大戰大波幼齒 - 賞金$400
4.
淡水王子大戰6尺高有氣質靚港姐 -賞金$800

戰場方面是兩個雙人互動房,内有牛魔王的〔因有1+1優惠,每兩房$198,即每人$99〕:
戰地A:口爆王聯合檸七王大戰。
戰地B:三沙獨行俠聯合淡水王子大戰。

我和檸七王開開心心地跳入自己的戰地,入內裝修、清潔ok,又有空飛,但好似小咗D嘢? 正懷疑之際,檸七王破門而入,大叫牛魔王無咗,我一看,係喎!牛先生你去咗邊??? 我哋極力要求換房,但出面個兩個七頭皮又話無房,!@% 就去再打電話問,但都係話無,(小弟因為未玩過所以咁堅持) ;最後田經理出現,馬上就有房了,個兩個七頭皮真無用。

主戰場安排好後,個兩條七頭皮重企係到攞住個籃同拖鞋話幫我除鞋;算!唔好阻住我開戰,即刻除比佢打發條七頭皮走。一切準備就緒,!@% 己主動送上抱抱及除去我的戰衣,之後!@% 的甜舌主攻我的咪咪,我的戰戟已堅硬好鉄,!@% 笑淫淫看着把玩着;之後!@% 走去攞咗個戰套來想套我的戰戟,我問為何咁快套住,吹吹先啦,但!@% 眉頭鎖一鎖話帶套吹啦;見這情況我都明白一陣九屎味,我都唔難為人家了;!@% 吹咗一陣,我便提起戰戟直插!@% ,一句講曬:小毛多水好感覺;一輪瘋狂抽插,兩億先鋒精兵全數一洩如洪。爽!
接着!@% 走去沖谅房準備水床,咁我就休息休息回氣以加快再造兩億精兵以備下輪激戰;就在這時,突然傅出一輪狂烈的肌膚碰撞拍拍聲;好奇心區駛下,!@% 和我靜悄悄地走去互動房門看個究竟,一看之下原來檸七王正被&)盛騎着,一下一下由上而下勁搖着,眼見檸七王如此便問須否幫忙;但檸七王只一面苦笑並搖一搖頭;但雙手已反擊&)的波波;一副無奈的樣子。但這時!@% 已捉我上了水床幫我清潔,用她柔嫩的甜嘴為我每吋肌膚吸吮清潔,當然包括戰戟及C眼。舒服!這時檸七王亦入了沖涼房清潔了;那麼我亦跳回大床做服務,都係一般啦。接着當然是拜訪牛先生先,!@% 叫我坐上並幫住我的手腳,開始主力吸吮我的咪咪及戰戟;突然!@% 取出一支假狗帶上戰套來,看來想插我的C眼,唔好呀,我係處嚟呀,會痛!正想叫檸七王救駕;好彩!@% 只是用假狗來自磨引誘我。好彩。這時我的戰和兩億精兵亦準備就緒;!@% 幫我帶上戰套,一野就坐上嚟勁搖;完全被動的我有一種被征服的感覺;都幾好玩。就在這時一種熟悉的聲音又走進我的耳內,又是從檸七王那邊傅出肌膚碰撞拍拍聲;好!我示意!@% 一齊去加入檸七王那邊混戰,!@% 就放開我一個箭步走近互動房門時,一個不留神被沖涼時留在地上的水滑倒了,嘭一聲,一字形坐咗係地下;好彩!@% 有一個圓潤而大的屁股先落地減少了不少衝力和撞唔到頭及沒有見紅,最主要係個樣無事,如果唔係要養佢一世,好彩!!!咁無事就當然繼續去檸七王那邊加入混戰啦,去到又是一樣情境,檸七王被&)盛騎着(七哥真識歎),好!等我益吓七哥先,我叫!@% 吸吓檸七王個咪咪先,我就後插!@% ;真的好似AV一樣,真使我進入忘我境界,但我睇見&)好似有D尷尬,動作有D生硬,重偷望我的戰戟。等本主帥教導吓你先,我向檸七王表示要交換,他當然OK啦,&)幫我換戰套後,我一個龍舟掛鼓插起&)號號盪盪回我的大床勁插,一輪激戰後口爆了兩億中鋒精兵!爽!再沖涼後又叫&)再吹,都有用心機,勉強再硬,當然再開多戰啦,最後連後備傷兵都射出,最後勝利!!@% 幫檸七王沖咗個靚涼後回來,交$400+20Tips後,剛好夠鐘;七頭皮攞回我對鞋比我係咁R Tips,我唔比,吹呀。回到樓下見到王子和三沙,飲咗碗牛J湯後,再睇金魚缸,真係歎為觀止,勁多女勁高質!最後Call忘命飛車回皇崗。

升級  15.58%

三星會員

終於等到喇!個report超精彩呀!
三沙獨行俠 發表於 2009-4-26 11:31 PM

Ok la, Thanks Your support!!!

升級  33.33%

三星會員

其實兩個男人互相對方支野,會否覺得尷尬?

升級  15.58%

三星會員

其實兩個男人互相對方支野,會否覺得尷尬?
冷酷的男人 發表於 2009-4-27 12:34 AM

我就唔會尷尬,因為我支野都見得吓人!

升級  2%

三星會員

是同時雙打嗎? 我仲以為是中場交換PARTNER玩添.

升級  33.33%

三星會員

我就唔會尷尬,因為我支野都見得吓人!
口爆王 發表於 2009-4-27 12:44 AM

我就係因為自已支野見得下人,又成人俾囡囡讚「你好大喔!」,
所以要留番俾囡囡睇,俾男人睇蝕左唔係咁抵嘛!

升級  65.08%

三星會員

REPORT 寫得好好呀..正
5D Mark II
40D
EF70-200 f2.8L
EF24-105 f4L
EF17-40 f4L
EF50 1.4
580EX II

升級  59.33%

三星會員

嘩 , 超精彩呀 ,玩埋雙打 .........
連後備兵都用盡
食神

升級  1.48%

二星會員

大混戰夠晒淫亂...但係點解口爆王唔顏射檸七王, 咁就夠激喇~~

升級  1.48%

二星會員

如果拍埋Video, 上埋youtube就好喇

升級  3.17%

三星會員

精彩要頂
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  59.25%

三星會員

CHING ,真是爽爽爽脆!

升級  77.78%

二星會員

幾時再出團

升級  4.81%

二星會員

美中不足!!!無相都係差小小!!!

升級  7.83%

三星會員

好生動的報告. 但美中不足是久相.

升級  14.44%

二星會員

要收房费噶。。。。。好浪费
sad asd asd

升級  15.58%

三星會員

$100 ok la

升級  2.96%

二星會員

真係好鬼正