winning11

查看: 4530|回復: 3

[k_cry報告] CA 新手第一擊 之 獵龍行動

升級  40%

一星會員

序:

始於2005年中特區政府大力打擊砵記嘅娛樂業,原因眾說紛紜,較可信是朗豪仿開業,係大地產商嘅壓力下,結果HKSAR犧牲基層市民的娛樂;到8/9月更因WTO在港舉行,警方再極力掃盪殘缺嘅指壓,終於砵記走向沒落!本人轉戰大陸,初期羅湖區sauna,然後三沙一水;今年四月,5.1洗太平地;又令我走去開發二線戰區-CP!

雖然不斷被迫遷徙流離,但反而不斷發現新境點,仲一個比一個好,一處比一處精彩!
係開發新戰區時,網上討論區嘅師兄給予保貴嘅資訊,同時亦認識一班兄弟,一起發掘CP嘅塲地;由四月底至七月初,眾兄弟嘅足印過佈CP嘅 Sauna, K塲, 倉女...

大家又抱住"江山加此多fun",又再次出擊新境點 -- CA!

我一直都係隔籬台post嘢,我將今次CA第一擊再post喺度,以此作為反饋,因為在此亦獲取很多資訊!

升級  40%

一星會員

獵龍行動 Part3 預告篇:

獵龍行動 Part3 將會是整個旅程嘅戲肉 – K房內活色生香嘅情景,淫虐興狂嘅事件; 而由於整個活動時間係由 7:45pm 至 12:00am –頗長,接近4小時;所以會再細分兩部份;以r兄和9哥去試劍為第一部份終止。

獵龍行動 Part3a  試劍山庒  之  洒池肉林
-        與囡囡嘅攻防戰
-        T-back 嘅好處乃及妙用
-        靚女mami大搜查

獵龍行動 Part3b  Rave party 之 勁波辣舞
-        被囡囡攻入城池
-        DJ嘅內胆
-        恐龍群交舞 (已述)

P.S.:必需表述:每件事件發生嘅順序時間, 因為本人酒醉記憶不清而
並不100%準碓,但肯定發生!

升級  15.17%

三星會員

CA 係邊樹地方呀?
吃喝玩樂

升級  40%

一星會員

Disco 係內地都好common, 長安應該有,但我並不好此,冇留意!