winning11

查看: 7139|回復: 4

[bradpitt2020] 水圍 髮廊 阿燕 好服務 (^_^)

升級  54.44%

二星會員

2006年 4月29日 凌晨 水圍 髮廊 阿燕 好服務 (^_^)

日期 : 2006年4月29日

時間 : 深夜 十一點十五分

地點 : 水圍

人物 : 小弟 與 阿燕(19歲湖南妹)

我今次仍然都係一心上去教訓上次撩我果個"阿玲"嘅,我同個 friend 一到步就去食飯,食完飯之後我個 friend 就去泵邪骨,

小弟就對泵邪骨冇興趣嘞,我放低個 friend 係邪骨場之後就立即向髮廊出發, COME ON~~~ GO!! GO!! GO!!阿玲我黎啦~~~ !

我一去到,見到老細坐左係門口出面,我上前同佢打個招呼,跟住佢就比張紅A膠凳我坐底,大家吹左一陣水,我見到阿玲係髮廊

裏面行黎行去,又用水"啷口",肯定啱啱上完鐘同人吹完蕭啦,呢 d 情境我都見得多嘞,係呢個 moment 我發覺老細隔離

有件十七八歲又高又白又靚嘅靚妹仔係度食緊個燒鴨頭,仲食到雜雜聲,我當堂對條女流晒口水,個腦裏面阿玲已經唔再存在,  

我撩下條靚妹傾偈,佢都幾隨和,佢食完之後就走左去洗手,我立即問老細條靚妹係咪係度做架,個老細話係,哇~~~冇死啦!!   

阿玲...對唔住呀,都係下次先至教訓妳啦,點知老細突然同我講,佢話條靚妹大姨媽黎左,而家休業中,吓!仆你個臭街丫!!   

有冇搞錯呀!!我唔怕撞紅架喎,唉...都係算啦...無謂做到自己 cheap 成咁丫, 好!!一於維持原判,阿玲妳今次仆街啦,  

我-唔到件靚妹仔,我實行搵妳黎出氣至得,哼!! 我望入去髮廊睇下阿玲走左去邊,點知望黎望去都見唔到佢,咁我就問老細

阿玲去咗邊,點知老細話佢啱啱上咗鐘,吓!!唔係呀化...佢老母係咪玩野呀,條靚妹又話大姨媽,阿玲又話上咗鐘,想點呀究竟?  

好嘞好嘞,冷靜 d,間髮廊美女如雲,我決定唔等阿玲返落黎,我直頭行左入髮廊逐條女睇,見到有條女個樣斯斯,又係度眼啤啤咁,

佢一次又一次咁望過黎,我地四目交投左幾野,我覺得好尷尬,因為我個人比較怕羞囉~~~   雖然佢只係啤我而冇對我笑,不過...

哼!!我個心諗,妳啤乜--野呀,好!!就-爆妳,我同老細講我要白衫黑褲坐近玻璃窗果個,老細就立即指示條女去招呼我嘞,

上到房我就一路除衫一路盤問佢嘞,後來知道佢叫"阿燕",湖南人,19歲,5呎一吋左右啦,除晒衫之後見到佢嘅身材都ok,唔肥唔瘦,

啡 Lin,一般濃密嘅毛,態度斯文友善,沖涼一般,沖完涼,佢就叫我瞓低,佢開始啜我兩粒 Lin,另外就同時用手摸我春袋同埋揸我

條賓州,我都唔客氣嘞,我立即揸返佢個波,佢對波唔大唔細,都算可以啦,我揸揸下波突然伸手去摸佢塊閪,諗唔到佢冇咋型喎,

佢啜到咁上下就開套,唉...又係帶套吹呀?我問佢唔帶套吹得唔得?佢當然冇話"唔得",不過佢話唔帶套吹佢會嘔喎,

咁即係唔得啦,但係阿燕最後強調帶套佢一樣會吹得好舒服架,好~~~睇下點!!佢一口含住我鳩頭係咁用力啜,個頭上下係咁郁,  

咦!!真係有 d 料到喎,雖然佢有實現佢對我嘅承諾,但係佢冇承諾過我會吹幾耐呢,結果只係吹左一分鐘左右就手停口停嘞,

我馬上要求加吹,係我要求之下,咁佢都有繼續吹,不過都係唔過一分鐘,今次佢吹完就一野騎左上黎,佢做觀音都唔錯,

佢一路坐我就一路揸波啜 Lin,總之就又揸又啜又比佢坐啦,坐左一陣,我就要求狗仔,佢笑笑口咁話好呀,我一路由後面-阿燕,

一路賴佢個背脊,對手就係咁揸佢對波,佢嘅皮膚都幾白幾滑,真係奇怪...我係後面--下,突然軟左喎,我立即出返黎,  

訓返底再比條賓州過阿燕用手整硬佢,佢都幾醒目,用手整返硬我之後就又再坐落黎,佢係咁坐係咁坐,坐到我差唔多射果陣,

我就一手捉住佢條腰唔比佢郁,然後將佢放返係下面,我由上面向佢展開總攻擊,插呀插呀,係咁插左二三十下左右就...爆炸!!

我爆完之後冇立即攞返條賓州出黎,點知阿燕突然使出一招"收陰肌",佢塊閪一路係咁一收一放,亦都可以話佢塊閪係咁咬我條賓州,

都幾過癮架,不過力水方面就差左 d ,如果佢塊閪可以再大力 d 咬我條賓州就更好嘞,-完就沖涼,傾左一陣計,影左幾張相,走人!!

我走果陣冇行返入髮廊,我比左錢老細就望返入去髮廊睇下阿玲係唔係度,點知真係見到佢,佢仲坐正係門口添,不過好彩阿玲個背脊

向住出黎~~~ 佢睇我唔到,佢睇我唔到,hehe...  我係呢一刻立即閃身走人,總括阿燕:有香港馬檻標準嘅服務,唔錯!!

升級  39.83%

三星會員

brad_pitt_2020,有沒大概位置提供...我就實搵到...呵呵...
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  39.83%

三星會員

嘩,大佬..水圍都好大架...點搵...kaka
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭

升級  39.83%

三星會員

不如我問你...歡樂茶餐廳傍邊有冇fl....

升級  39.83%

三星會員

我係問,大概位置,傍邊有冇咩大小型桑那,餐廳..
譬如,水圍多倫多,新典那,金海世紀,
或者太子,港心餐廳等等...一定要傍邊...先至搵到...