winning11

查看: 6205|回復: 8

[家輝報告] 水圍Auntie公館

升級  0%

二星會員

嫌長既睇呢到--->Auntie公館(--4--7--0--),兩支公,坐三條"女"?,過夜,1支大酒打半青島,又毛巾又成...
TOTAL
水$2000+過夜$2000再加自己唔見港紙$2000=傻仔

早半個月,兩支公10:00PM有多~先上到去水圍,已心知不妙,行過水都又經過威尼斯,心大心細唔知去邊好...

走返轉頭入去威尼斯探路,房爆哂,要坐住大廳先,於是走左去...(事後早知坐住大廳先)...

門口有條67走埋黎兜,"好多女呀大把房呀老細" 通常咁主動,保守D既都會直行直過 or Say no ,我地亦唔例外...

行到 Auntie公館 ,頭先條67 原來吊住尾,走上前向我地落足咀頭...我地大把女/行咩牌頭/300起步啦,高質既400起啦/...睇到呢句心水清既仁兄們都知咩事啦下話../咁即係係咪都四百先講野啦,我地睇左先啦,唔對路就閃人架啦/

對答當中,其實都知唔慌好野,但夜媽媽d女一早上哂房啦,但確實點都估唔到咁離譜...

去到坐低,推五條女入黎先,無件得,唔該睇多幾轉/唔好意思,暫時係咁多/點搞呀咁,又話好多女?/唔緊要,玩住先啦,一有女就同你轉。喂~呢個好呀(指住個肥妹),大學生黎,好玩得架o岩o岩返工...

如是者擾讓十多分鍾,肥妹+男人婆...

過多陣又叫番第一批果幾隻入黎,係咁出出入入,我地吊哂鬼,大家明唔明~果個鍾數,呢班無人要既,d仆街部長想掉9哂俾我地呀。

十分鍾後再轉男人婆換左位三十多風騷低v。(但朝叫我老友買IPAD俾佢)

算啦,都坐低左啦,猜枚飲酒兩小時...條67經理坐係到成晚又唔走係到喪猜,仲投入過我...

飲到咁上下,突然有兩位小姐(真係難聽D講,樣貌係到左不堪入目既境界)想開門入黎,我老友醒呀,即刻喝住,"哇~呢個咩料呀?出去~"

又到咁上下,第一批其中一位小姐話想入黎坐下(其實e家入過黎2,3次,話自己好猜得,好鬼好玩)呢個時候房裡面唔知幾又彈左個女部長出黎同一唱一和,我直頭問佢:你入黎做咩呀又?...入黎坐下咋?坐下好啦....

佢地班仆街咋哂傻,又倒酒又傻笑又扯東講西...

講返肥妹一坐低就拎部電話俾我睇佢呀公,又話自己係邊到讀書又話屋企賣茶葉這樣那樣如何如何......我話知你賣火柴啦,一味叫佢飲,真係唔想聽佢吹....

中段同我講,"我今晚一定會當你係我老公咁對待"

好~走LU,一路湯一路上房(應該就係上房期間唔見左錢),迷到咁粗粗地就過埋夜啦...

首先攤係到死魚,叫幾聲,算...

D鼻"寒"聲大到,可以嘈醒我,我直頭推開佢,擰轉面訓....

但日埋單就咁

升級  0%

二星會員

SORRY~更正(--3--7--0--至真)

不過~客觀D睇,唔係玩9屎玩唱衰,間間場都係果D女架啦,邊到有客咪去邊囉,其實真係要撞手神,同埋早D入場就真既~

最後老套果句都係小心証件財物!!

升級  69.25%

三星會員

水圍K真係貴夾唔抵

升級  53.33%

二星會員

我有一点不同的见解,过夜公价这个没有得说的,两个人玩一晚,如此多人进房,2000元可能有一点高,但是也高不了多少,最主要是C。HING你为什么要这个肥妹呢?? 基本在KTV给钱的时间应该知道自己还有多少钱的,如果不想要这个肥妹,坚持换一个可能结果不一样的啦,这个故事教训我们,去什么地方真不要即兴,后果可能VERY BAD的!!

升級  70%

一星會員

没去过。多謝師兄提供

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

唔好去D沒去過嘅K場.....一個字"屈"

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
檢測員先生,有冇檢測到我有咩性病呢