winning11

查看: 3507|回復: 6

[bradpitt2020] 水圍 髮廊 曼麗 亦都係一般快餐咁啦

升級  54.44%

二星會員

2006年 4月26日 凌晨 水圍 髮廊 曼麗 亦都係一般快餐咁啦 (-_-)

日期 : 2006年4月26日

時間 : 凌晨 十二點半

地點 : 水圍

人物 : 小弟 與 曼麗(19歲湖南妹)

我今次係一心上去教訓上次撩我果個"阿玲"嘅,我同個 friend 一到步就打電話比"阿玲",點知佢話佢大姨媽黎左冇開工,  

而家同班姊妹坐緊車去唔知邊度玩,我當堂乜野心情都冇晒,阿玲臨收線之前仲叫我等佢返黎,唔好搞其他女仔咁喎,

阿玲佢都戇鳩架,我掂都未掂過阿玲佢呀,淨係上次同佢傾過幾句計咁大把,咁就想控制我呀,除非阿玲佢肯唔帶套吹爆我啦,  

如果唔係嘅話,我係冇可能聽阿玲佢老點嘅,而我個 friend 就去骨場溝骨妹,九點半一到步就去買鐘帶條上次佢幫襯過嘅

骨妹出街食飯,一食就食到十二點半,跟住我個 friend 就同條骨妹返去骨場再上條骨妹三個鐘,條骨妹仲叫我都留低按摩,

我一口拒絕,我係一心上黎-爆阿玲塊閪,唔係黎按摩嘅,我留低個 friend 係骨場之後,我就向上次果個髮廊出發,去到個老細認得我,

今次算阿玲好彩,比佢走甩左,如果唔係呀,哼!!我實行-到阿玲呢條細路女閪都爆呀,睇佢以後仲敢唔敢咁得戚係度聊男仔丫嗱,

不過咁遠黎到,冇理由見唔到阿玲就即刻返香港架,點都要搵條髮廊妹做代罪羔羊黎比我發洩左先得架,係咪?!  

老細叫我入去髮廊慢慢睇女,其實呢種場面我真係覺得好尷尬架,成廿幾條女坐晒係度,各有各好,都唔知點好,當我尷尷尬尬咁  

左望右望果陣,點知有條女望下我,跟住就好得意咁笑下,我望返佢,佢又望下我,跟住又再好得意咁笑下,我記得我其中一個 friend

教落,去食快餐見到邊個對住你笑,而佢個樣你又接受到嘅話就佢啦,我即刻點佢出黎,佢都幾白淨,又夠高,大約五呎四左右啦,

有 d 波路架,笑起黎又甜又 cute 喎,諗住都 ok 嘅,問佢叫乜名,佢就話叫曼麗,湖南人,十九歲,佢帶我上到房一除衫,哇!!  

淺啡 Lin 加八字波仲有小小墮,皮膚好白好滑,但係身材就小小肥,沖涼求其得好緊要,上到床傾下計講下笑,佢一直係度玩我條賓州,

我知佢想玩到我條賓州硬晒咁佢就唔使吹丫嘛,我同佢講妳唔吹我係唔硬架,咁佢先至好無奈咁同我帶套吹左我三十秒左右,

然後就立即瞓低叫我係上面嘞,呢一切都在我預料之中,快餐都唔好要求同馬檻有得比較,跟住我唔客氣嘞,我係上面插左入去之後,

覺得我自己都未硬得晒,不過都冇辦法,唯有狂插條女睇下可唔可以出野啦,我一路插佢塊閪一路啜佢兩粒Lin,

係咁插係咁插...跟住係咁啜佢左邊粒Lin同埋右邊粒Lin,結果大約十五分鐘左右就爆晒出黎,全程冇癮冇驚喜,齋-閪,著衫冇比貼士,  

因為全程太行貨嘞,我專登落返去髮廊將 d 錢交比老細,之後同老細傾左幾句就走人,阿玲妳因住,下次妳一定冇咁好彩架,哼!!  

升級  53.64%

四星級會員

咁又係

大陸難影相啲
造愛使我有能量!

升級  99.42%

三星會員

阿畢果然"""夫老""""萬千少女心
夕陽無限好,天色已黃昏.

升級  53.64%

四星級會員

百五蚊真係抵玩
造愛使我有能量!

升級  84.04%

四星級會員

畢大俠又食到好嘢

升級  84.08%

三星會員

咁幾時去搵阿玲?

升級  1.8%

四星級會員

阿畢呢輪鍾意上大陸玩呀~~~ wah!
You will never walk alone. Liverpool is the best.