winning11

查看: 7110|回復: 14

[cookies報告] 老新常談 狼狗的暴行

升級  7.67%

三星會員

相信很多人對狼狗的暴行很清楚,亦同阿叔一樣,恨那些狼狗恨得咬牙切齒
甚至想打佢地一身,為一班可憐嘅妹妹仔出一口氣
老新常談,今日阿叔想同大家分享下一個狼狗事跡,可憐妹妹的故事

話說阿叔早兩日,同一大班老朋友去咗常仔玩
當晚就去咗傳說係常仔最大嘅K場玩
呢間場真係不得了,1800-1930呢段時間,淨係想留係個大堂度,邊度都唔想去
那麼壯觀的場面,令人目不暇給,不禁陶醉的場面,相信各師兄都知阿叔講緊邊間場啦

都係講番正題先,話說當日阿叔同妹妹仔係二樓唱緊情歌,剛巧有個朋友係一樓開生日會,叫阿叔去食蛋糕
入到房,見到房內唔計DJ有4男5女,咦,唔啱數喎,唔通有人起雙飛?
唔理咁多,唱首生日歌先再講
食蛋糕個時,阿叔留意到一個其中一個妹妹仔好得意,簡直係阿叔杯茶
食完蛋糕,再飲幾杯香檳,阿叔食完仲唔鬆人啊
離開左間房,走上樓梯之際,阿叔突然有個衝動,好想問條女拎電話,於是以快過保特嘅速度,折返那房間

阿叔推門入房,看見那妹妹正在抱著壽星仔痛哭
問問朋友咩料先,原來妹妹係其中一位囡囡嘅姐姐,只是過來玩,剛才快阿叔一步入房而已
咁講法,係個刻佢唔屬於房內任何一人啦,阿叔見機不可失,一個箭步走埋去安慰一番石
壽星仔見阿叔走埋去,做個順水人情,送阿叔一程,將條女送入阿叔懷裡,仲叫阿叔好好照顧人地,都唔記得多謝佢添
妹妹係阿叔懷裡哭個不停,阿叔平時出黎威件衫差唔多濕左一半
佢斷斷續續講左好多野,阿叔聽唔明佢講咩,等佢不再哭時,阿叔才知發生咩事

原來佢有個青梅竹馬嘅男朋友,大家一齊從湖南老家來到東莞上班
妹妹原本在工廠上班,後來聽男朋友講,賺多點錢,早點回老家開士多,結婚等等,於是去咗呢間場做
一個月後,那男朋友,即係狼狗同妹妹講︰靠你一個的力量是不夠的,我要多找幾個女孩仔來幫忙,加快我們結婚的速度
妹妹初時不願意,可是她還是敵不過狼狗的甜言蜜語,說甚麼那些囡囡只是一個傀儡,牠只愛她一個而已
妹妹亦笨得要命,咁嘅大話都信,任由狼狗出去溝女,自己就傻更更咁去(返工),把所賺的錢交給那狼狗存起來
他真的會存起來嗎?
再過一個月,亦即是那天,她下班回家,一打開房門,驚訝的見到狼狗同其中一位傀儡,赤裸裸的睡在一起來
那時候她終於醒了,終於明白她不是牠的最愛,她和睡在牠旁邊的囡囡一樣,是一個傀儡
妹妹接受不了事實,傷心的奪門而出,找她的妹妹訴苦,哭了一整天,還喝了幾瓶白酒
在妹妹的家醒了,就來公司找妹妹玩,突然想起傷心事,於是又哭起來

阿叔安慰左佢幾句,佢終於笑番,同阿叔飲左幾杯紅酒
玩左一陣,佢又飲左幾杯,終於在阿叔懷睡了
見到佢醉到咁,打算送佢返佢妹妹家裡訓,點知唔見左佢妹妹,話佢地上咗房
佢又冇家可歸,冇辦法啦,阿叔只好收留佢啦
打算同佢返酒店,突然阿叔想起一件事,二樓房中有位妹妹等緊阿叔返去喎
阿叔想到一條屎橋,發條訊息叫朋友打發條女走,阿叔陪壽星仔玩多一陣,就帶妹妹返酒店

雖然話酒店係K場隔離,但係背著條女行都幾係野
雖然條女唔係幾重,70-80斤左右,但係阿叔話晒都幾十歲人,差唔多條老命都俾埋佢
返到酒店,阿叔照顧左佢一陣,佢又醒過來,同阿叔傾一陣心事,之後...(下省數百字)
第二日,阿叔同佢食完中午飯後,送左佢去妹妹家裡
臨走時,阿叔叫佢唔好再飲酒,叫佢有咩唔開心,就搵阿叔啦,仲送左佢兩句說話︰藥不治假病,酒不解真愁
妹妹聽完後,錫左阿叔一啖,笑了笑就走上了樓梯
返回酒店,同朋友匯合
朋友們聽完妹妹的遭遇,都忿怒非常,仲叫阿叔搵妹妹找那狼狗出黎開佢波

老實講,阿叔好憎湖南仔同四川仔,這兩個地方雖然南轅北轍,但性格相同,都係極大男人主義,好吃懶做,只會要老婆工作養佢
最衰的,是他們都愛賭博,而且又吸毒成性
只要為左錢給他們享樂,佢可以要佢女朋友或老婆做任何工作
阿叔同一位朋友出黎吹水時,每每講起狼狗暴行時,都會很激氣
記得有一次,阿叔同該朋友講,話想做狼狗
佢同阿叔講︰你就算做狼狗,都只係一隻雜種狼狗
阿叔問佢︰咩叫雜種狼狗
佢答︰純種嘅狼狗,只會要囡囡工作俾錢佢使;雜種嘅狼狗,只會俾錢囡囡返去養狼狗,仲會問番條女,夠唔夠錢養狗
阿叔︰哦...

升級  35.56%

二星會員

北上尋歡,錢肉交換,一次一次過的.同狼狗好像沒有關系.

升級  17.25%

三星會員

啊叔,你唔理老婆仔去常平玩在前,仲想做 "雜種狼狗" ,你真係罪大惡極啊,快點同肥笨蛋上去找 "摩西大大搞" 認錯謝罪啊

升級  24.07%

二星會員

路見不平, 拔兜嘢相助, 係出嚟玩嘅師兄應做之事, 不過唔好太認真,
切記: 三十六着, 走為上着.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
多謝奇叔用心用力
不過話時話,你做乜老婆都唔理呀....吓......
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  88.58%

三星會員

背後既故仔聽少d , 會玩得開心d

升級  30.75%

三星會員

同样的故事每天都在發生

升級  7.67%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-10-29 03:41 PM 發表
背後既故仔聽少d , 會玩得開心d

阿叔都幾認同呢個講法,可惜成日就係衰多事,唉...

升級  43.83%

三星會員

小時候!覺得每條囡囡出黎做都有一個故事,屋企窮、養狼狗、比人扼!
慢慢地,聽多了已沒多大感覺。只好跟她做多次等價或加價交換。
近年,好多囡囡都開始係貪玩、屋企有錢都出黎做!
時代在變,d o靚妹仔諗法已經好唔同。早一代,性對佢地黎講由一種工具,搵食工具。只要有錢,給甚麼人放進去也沒辦法。
到現在性對她們來說變成玩具,有得玩、有錢收。離開父母、社會束縛,又不用操勞幹活。
逃避現實的方法。有點似香港d私鐘妹。為名牌、為吃喝玩樂。
現代化、富有過程中的思想副產品。
所以阿叔要多d番去救國,教育下代。
等價交換,救濟扶貧,正是北上的"正"途!

升級  93.33%

一星會員

一個願打,一個願捱,真係唔幫得咁多啊

升級  7.67%

三星會員

原帖由 彭彭 於 2008-11-1 10:53 PM 發表
小時候!覺得每條囡囡出黎做都有一個故事,屋企窮、養狼狗、比人扼!

時代在變,d o靚妹仔諗法已經好唔同。早一代, ...

又好似幾有道理,值得深研

阿叔最近都有打俾條女傾下,佢話已經諗清楚,冇再出黎做,仲叫阿叔得閒去探佢,佢煲定靚湯喎

升級  88.58%

三星會員

原帖由 彭彭 於 2008-11-1 10:53 PM 發表

時代在變,d o靚妹仔諗法已經好唔同。早一代, ...

借問聲 .... 小時候 , 係幾小呢??

升級  17.25%

三星會員

原帖由 cookies 於 4/11/2008 21:31 發表

阿叔唔會,老婆仔都唔會,不過阿叔會被判無期徒刑,剝奪終身自由玩樂權利

到時候,真係慘過去死啊

啊叔,咁點約你去長安炮戰啊?

升級  7.67%

三星會員

原帖由 肥笨蛋 於 2008-11-4 10:03 PM 發表

啊叔,咁點約你去長安炮戰啊?

放心,只要阿叔安排妥當,就會搵你一切遠戰長安的

升級  88.58%

三星會員

原帖由 cookies 於 2008-11-4 10:19 PM 發表

放心,只要阿叔安排妥當,就會搵你一切遠戰長安的

可以預埋我嗎?