winning11

查看: 4696|回復: 3

[cookies報告] 長安 20小時之旅

升級  7.67%

三星會員

話說某日,阿叔同朋友去長安唱歌
點知呢間場2000已經冇女,阿叔到嘅時間係2100
仆街,即係食自己啦
諗住溝dj妹,點知佢精甩尾,唔啱阿叔口味
算啦,都係唱下歌,飲下酒算啦
唱到走人,落到大堂個時,見到有條女唔錯,好似係度等緊人
可能有少少醉意,於是走埋去搭訕
難得佢唔嫌阿叔老,同阿叔有講有笑之餘,仲交換埋電話添,老人家真係開心

時間過得好快,轉眼間已經一個月
一個月內,阿叔差不多每日都sms
一黎打發工作中的休閒時間,二黎由叫名到最近叫親愛的等,真係開心
得知佢快要過生日,一於走轉長安,睇下有冇餐食下先

到她生日那天,阿叔一早收晒風,知佢冇約會,又沒有上班
阿叔收工後,即刻坐車到長安,同佢講,阿叔依家係長安中心那間百佳等她
開始時她都半信半疑,後來她到了百佳,見到阿叔,佢都不知幾開心
阿叔同佢講聲生日快樂,問佢想去邊度玩,佢話去唱歌
去了一間叫top派對的ktv,得阿叔同佢兩個人唱左成兩個幾鐘
你年輕就冇所謂啊,難為阿叔幾廿歲人,仲要叫破喉嚨同你唱
唱完埋單後,佢問阿叔去邊,阿叔話冇所謂,於是去了最近的酒店...

瞓醒時,見快要1200,肚有點餓,於是同佢去食飯
個間茶樓唔錯,叫隻招牌雞都唔使50,叫左3個菜都唔使100
食完後,佢話有點攰,想去按腳,於是去了百佳附近的一間足浴,她聲稱是正宗的
呢間場按腳的確唔錯,真係好鬼舒服,尤其是按腰個時,真係冇得頂

玩到咁上下,係時候返深圳同老婆仔交人
臨行前,佢叫阿叔要掛住佢,同阿叔打埋車輪先走

唔好怪阿叔講野太串
有時太容易得到,俾錢就可以的東西,阿叔已經冇晒興趣
都係咁樣玩比較有意思得多,阿叔鍾意
成日見到d人係度賣廣告,阿叔覺得好無聊

車費︰100(大巴+的士)
唱歌︰200(連酒水)
酒店︰258
食飯︰98
接腳︰98
囡囡︰0

升級  3.33%

一星會員

Nice report.
Play feel.... good arh~~  don't sink boat then should be ok~~

升級  72.83%

三星會員

correct!  don't 沉

升級  17.67%

三星會員

:真係有FOC 咁好, 阿叔我服左你....
浪蕩天涯一浪子