winning11

查看: 4192|回復: 5

[飛花亂愁腸] 行差踏錯之不該誤闖不該闖的陣

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
昨日星期日,小蚯因為要開工,?早上 8 時半左右已到廠,不過廠方話要下午先起到貨,我只好
在車上休息一會,到了十一時便去食飯,之后當然搵?玩啦

因為今次我是行差踏錯,所以我要開佢名,是位於福永白石廈村福永大道?" 桃源春休閒會所 ",
我覺得呢間場唔得,一定要比大家一個明白

當日我十二點左右去到,部長先帶我上房,我以為是有浴室個種,原來是我錯,呢度是冇涼沖?,
試問一間冇涼沖?場,大家又點會想去呢

算,我諗往一試冇訪,點知乃 X 晒,服務我?姐姐話呢個場是唔比摸,好,你話唔摸未唔摸囉,我以
后最多唔?囉

理單?時侯,我冇問部長呢個場是咪唔比摸,因為我覺得,如果是過別姐姐是咁,而間場仲可以留
佢地?度,間場?管理都好有問題,問都多鳩餘,一間管理有問題?場,大家又點會玩得放心呢

我是試?桃源十六式, 168 元呃鳩錢

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  7.67%

三星會員

十六式裹面用過幾多工具,又有D咩玩??

不過唔俾摸又真係邊過癮架

升級  70.25%

三星會員

你五秒先生..點做到十六嚇咁多架???
吾辈读书之人,看帖焉能不回?  
好贴就要气沉丹田,力贯头顶用力一顶

升級  81%

三星會員

去呢D場, 浪費子彈, 時間, 請講清楚地點, 等大家唔好中招!

升級  93.5%

三星會員

福永!咪差唔多鶴州咁濟?咁ching有冇去過鶴州玩呀?
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  81%

三星會員

原來那麼遠, 睇怕都唔會去囉!