winning11

查看: 9382|回復: 9

[飛花亂愁腸] 絕世淫王肆虐胖島

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
人物 : 小蚯 ( 純情小乖乖)
         淡水王子 (終極賤人)
         湯少 (絕世淫王)
地點 : 常仔胖島
時間 : 風前一天
此行目的 : 釋放淫王原始獸性,從而令到家庭和睦
                更以社會安定,世界和平為目標

話說本網第一號色魔絕世淫王由於生性好色
終日留連煙花之地,亦因為好色惹禍
導致要守行為終身,可以話是抵撚死
不過我地家吓唔好笑佢住,因為區區一條鐵鏈
又點可以鎖得住一頭好想Happy嘅原始性猛獸呢
更何況是本世紀最仆街最淫賤嘅絕世淫王湯米粉先生

據聞路透社消息透露,絕世淫王靜心閉關多月
終令其啫啫嚴重退化,更有生秀跡像
所以我地一行三人到達胖島后,便立刻選妃
睇到第四輪,小蚯乖乖已經睇啱 ^* 號
亞水個終極賤人就叫番第一輪嘅四條女入嚟
而佢就睇啱其中一個,咁剩番三個點算呢
响呢個時侯,我地嘅絕世淫王出手喇
淫王揮一揮佢嘅玉臂,示意三條女一齊侍侯佢
身為純情小乖乖嘅我,當真比佢嚇了一驚
因為以我窮等人嘅身份,是絕對唔夠錢比三個正選架
但是淫王為了令其啫啫得到無比快感
終決定以一敵三,此份豪氣亦令晚輩折服
不過呢條仆街淫王雖然豪氣
但是佢又唔請我同亞水Happy,正一杏家剷

選妃后,各自回房理頭苦 " 幹 "
其間身在淫王對面房嘅小蚯
更不時听到淫王同三位妃子嘅放蕩淫聲
首先小蚯聽到一把女聲,內容節錄如下 :
妃子一利揸欣 : 淫王大人,你放過小女子啦,小女子之私處
                      確實容不下淫王大人巨大無朋之陽具啊
淫王 : 你求饒都冇用架,本王閉關自瀆多月就是為咗今日.....哈哈哈哈
妃子二孽同 : 淫王大人,你放過揸欣姐姐啦,不如淫王閣下先來
                   品嚐小女子的美味玉豆吧,保證百份百新鮮清甜
淫王 : 好好好, 本王正多月冇奶過西,今日本王就特準孽同愛妃
         你同本王合奏一曲六九之音.....哈哈哈哈
妃子三書奇 : 淫王大人,奴婢現下該怎樣服侍淫王你呀
淫王怒道 : 你咪撚嘈,你見唔到本王奶緊西咩,人來,拖出去斬
妃子二孽同 : 淫王息怒,不如讓揸欣姐姐和書奇妹妹兩女表演磨豆腐吧
淫王 : 本王徐了生性淫賤同有小小仆街之外,更喜歡睇人表演,準奏......哈哈哈哈

由於現場晝面極度淫穢,小蚯剩是聽聲都暈死過去
當小蚯清醒過后,只發現淫王嘅三位妃子
無不帶着疲憊嘅身軀離開淫王嘅寢宮......
故事不如就寫到呢度啦,因為我真是唔想揭露太多淫王嘅真本性
以免招致菊花被淫王抽插之禍

ps : 理單時,部長力sell月餅,此舉真有趕客之用
       各位中秋前去請三思

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  78.58%

三星會員

小蚯文采非凡,描述生動,
不用看相亦可聯想到那股淫樂.
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  12.22%

二星會員

小說咁 =P

升級  59.25%

三星會員

小丘,你係唔係一路偷聽淫王抽插,你一邊用手自慰!

升級  1.85%

二星會員

玩的还真尽兴啊
佩服

升級  88.58%

三星會員

你條死菊花 , 成日喊窮 , 又滾得咁密.....

升級  1.48%

二星會員

3個淫棍

升級  59.25%

三星會員

有相無相、都係豬扒!無相可以安心吃飯。

升級  97.04%

二星會員

果然够豪,佩服啊、
我不帅的,不要爱我

升級  23.33%

二星會員

讓人羨慕的温馨之旅.............