winning11

查看: 5577|回復: 4

[沙灣主席報告] 紅桂路【豪門】會所

升級  3.5%

三星會員

日期:17-04-2009
地點:深圳市羅湖區紅桂路紅桂大酒店二樓
名稱:豪門會所
人數︰比上年多,三十人
硬件︰80分
軟件︰80分

上星期五,一個好朋友過生日,說去豪門玩,問我去唔去,好啦,朋友生日,點都會去啦,收工就馬上起行,七點幾到羅湖,過關,都幾多人,可能係星期五關係,過完關,等的士,多人到,等左成個鐘先上到車,上到車個的士佬重問我紅桂大酒店是否在紅桂路,我都係第一次去,唔識路,唔知道係唔係,走來走去,八點幾先到目的地,落車,在門口第一個感覺同普通酒店沒有乜分別,因為豪門個招牌唔係太過明顯,要入到Lobby問個經理先知道個入口在那,我問佢點去豪門,佢返問我幾號房,答完佢幾號房就指左我去Lift度,又唔同我講幾樓就行開左啦,感覺唔係太好,入到Lift睇下先,先知道係三樓,想按三樓時原來那部Lift係去唔到三樓,只係去客房,重要上到十八樓,見到一個經理入來一問下要坐第二部才可到,因為佢只有二部,說到八樓可以轉Lift到三樓,這個經理好好多,到三樓,出到姿客問幾號房,原來是在二樓,比佢玩死,又入Lift,到左二樓,說出幾號房,跟住佢走啦,過程時都幾多囡囡在我身邊走來走去,那時已九點左右,到了後沒有人呢,打電話問啦,原來轉左房,又要行過,最終到了房間”北京”,入到去,幾鬼大,七百尺左右,但朋友最小也有二十幾人,還有一些仍沒有到,最後是三十人,坐下睇下囡,十個十個一次入來,都入左十幾次,未計之前佢地睇,都唔知道有幾多啦,因為夜,而我又十二點幾就要走,所以沒有找到,只是坐下飲下酒,玩下就算,不過有樣嘢好怪,就係D酒,飲紅酒,好淡,唔知道佢點溝,唔係溝七喜,因為唔甜,好似飲水,但係又飲得好鬼快,到時已十幾支,走時見到就二十幾支,都唔知道點飲,D DJ又傻下傻下,乜Q都唔知,扣分,十一點半就拿個蛋榚入房,佢傻左呀,比我朋友小到佢,十二點先啦,又唔拿走,只是放下來,真係服左佢地,十二點蛋榚切,之後就係時候走人啦,同二個朋友回香港!最後我走時係見飲左三十幾支!

PS︰囡囡我只知道是行 3,8,15 好唔好就見仁見智啦!

升級  59.25%

三星會員

深圳K場報告、好好少、多謝 CHING

升級  1.48%

二星會員

嘩~~  3, 8, 15.  我就玩唔起喇~~

多謝主席

升級  59.25%

三星會員

主席 CHING ,囡囡質素高沙BAY幾班。