winning11

查看: 7948|回復: 6

[沙灣主席報告] 東莞 莞城 金豪酒店

升級  3.5%

三星會員

日期:03-04-2009
地點:東莞 莞城
名稱:金豪酒店
人數︰二人
硬件︰80分
軟件︰B牌 ( 60分 ) A牌 ( 唔知道,因為沒有睇過 )

遲來的報告,因為忙,好啦,寫報告!今年要返去拜山,所以早左一日返去,四月三日收左工返東莞,六點幾就到左深圳啦,就馬上上大巴,車費50元,等開車時心情都幾好,因為好久沒有回過東莞,唔知道而家係點呢,不過在高速公路時落大雨,心想,唔係呀,咁邪,好日唔返東莞,一返就落雨,點去玩呀,不理啦,到左先算,坐一小時十五分左右就到東莞東站,還好已經停雨,堂哥已經楂車到了等我,上車先回家放好野,食個飯,坐下先,十點左右就出發,去今次目的地”金豪酒店”,十分鐘左右就到啦,同第一次來時無乜分別,上房,不過要經過卡啦OK 門口,因為是同一層,有點吵,不過入到房就乜聲都無,可能生意唔好,有二三個男部長招呼,使唔使呀,之後就問要乜技師,有B牌同A牌,我就話睇下B牌先啦,男部長說無問題,等了十分鐘左右,有四個入來,我第一個感覺係,乜好凍,著咁多杉,不過在一分鐘後,唔係,係三十秒後我感覺已經知道是錯,因為當佢地講”歡迎光臨”後會自我介紹,當第一個自我介紹後就把自己的衣服打開,等你見下到佢偉唔偉大,我已經呆左一秒,未定神第二個已經又嚟,再到第三個,跟住第四個,比你慢慢睇(係真空上身,不過下身有T-Back,後來先知道原來係裸體Show),不過就唔係好得,之後好有禮貌講玩得開心D,幾好,想睇第二轉時,個男部長已經問我試唔試下女部長,我心諗,唔係呀,又部長,有無咁多部長呀,個個都部長,D技師咪無人要,不過個男部長好落咀頭咁叫我試下,重同我分析部長同技師有乜唔同,又會咁Professional,技師就有公司培訓,技術好,不過就唔係太靚,部長就無公司培訓過,不過基本都識,由於唔係返工,感覺上會好D,佢不斷話部長點好,部長點正,就睇下啦,心諗你係唔係有錢分架,咁落力,又十分鐘,女部長來啦,又幾好,不過唔係幾偉大,算啦,之後佢話想食宵夜,叫我等下,無所謂啦,不過個男部長仍然在,等我有人陪先走,幾好服務,而家先記得問佢要幾多,佢答同A牌一樣,都OK,個女部長食飽飽回來,那時就到我要食飽啦,先去沖澡,同深圳差唔多,無乜太大分別,唔知係唔係個部長唔係太識,唔理啦,不過沖澡時間係唔計,之後就服務啦,再來就係….嘻嘻嘻!二小時後,同個部長吹下水,先知道佢係雲南人,那時堂哥打比我問得未,之後就着衫,俾錢,之後堂哥同佢個一起過來,佢個又係部長,不過走時發生左小小野,就係我比堂哥個部長非禮,走個來問我大唔大,揸下先,我不停叫非禮都無人理我,堂哥重要笑住睇,個死佬,出門口見到男部長,問我得唔得,唔得可以同佢講,等佢去投訴佢,都唔知係唔係佢有錢分,有理到佢,落樓時我拿出錢來打算比房錢,點知道堂哥問我做乜,我話唔係要比房錢,點知道佢話係一個價錢全包,都幾平,之後揸車回家!

PS︰B牌係400
A牌係500 而部長都係500,走時個男部長同我講雙飛都係500,唔係一個500,兩個要1000,而係二個都係只收500,不過唔係太相信,有機會求証一下!

升級  3.5%

三星會員

唔係常平,係莞城,我唔知道係真唔係,因為個部長講,未試過!

升級  78.58%

三星會員

雖然我未去過莞城,
但是我吾系幾信雙飛總數五舊(250x2)咁扺,
正印(500)加個培訓(100)刀六舊啦................

升級  2.96%

二星會員

i hpoe i can be like u  too, very good experience, need to go try

升級  30.75%

三星會員

事事求証,專業精神

升級  6.67%

二星會員

甘抵玩???

升級  1.48%

二星會員

北蒲男爵 2009-5-13
人物