winning11

查看: 8139|回復: 10

[湯少報告] My dream came true in CP/禦信

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

呢幾日得閒D 5偷跳真係對5住自己
見魚信離火車站300米 又話350人仔全包
打電話去問成經理 佢話係真架 叫我3~4點到 話果時多D囡

成經理親自黎火車站接我 真係5話得la
佢先帶我去一間房 見冇天花鏡 自動幫我轉房 真抵讚
D囡走左4轉入嚟 2個4個3個4個
除左!#*好D 真係冇乜心水
問成經理呢度有幾多囡 佢話有50多個

我見係細場 真係有D心灰
又聽網上有傳言話佢地得罪D陀地
不過成經理話果日只係小偷比人打
我刀話鬼G佢 諗住2+日光日白 咁早D陀地刀未瞓醒la

求其第4轉搵左個部長 佢係有D中 不過細細粒段段有 應該服務好
山門後就/3 突然記起叫+1 中中地咪打電話幫我叫
+1入嚟 真係好索 靚女又好笑容有酒窩 19才大燈籠
跟住3個人一齊沖涼 一邊玩水床一邊問可5可以叫多D+1入嚟
中中地話可以 我話......
你地有幾多+1全部叫晒入嚟
我全部刀要 食5晒睇下刀好
19才話重有2個+1 咁我叫中中地快叫佢地 la

我真係等5切另外果2件+1一齊玩
19才已經在水床上騎我 佢刀5G幾High
另外果2件+1 arm arm 入嚟時 我就比19才騎爆左

另外果2件+1 1個係湖北大pink波白白淨 1個係鄉村乳牛扒
沖完涼我梗係同大波白白淨玩la
我問佢地係咪所有+1比我叫晒la
白白淨話arm arm見有3件+1新返工 問我重要5要 我梗係話要la
白白淨騎緊我果時 果3件+1入嚟

其實果時姦房有8個人 真係人山人海
我係D人那裝下呢3件新+1
嘩 3個刀索到漏油 我估佢地掛正牌時一定係魔度
其中最高果件好似我好中意嘅巴雷舞教師
同我夢中情人有9成9相似

跟住D野講精華就算la......

我大部份時姦刀插呢3條+1囡囡
累左就大字形休息 佢地3個同大波白白淨在上面食我lin lin
5分中後JJ硬番又黎過

夢情人身有股煙味 5食煙D人未必中意
我就覺得佢係天使與魔鬼嘅結合體
夢情人同其中一個係fd黎 佢同佢個fd刀可以車輪咀: :
雖然佢個fd刀好高 不過波大腰幼 我可以抱起佢個fd企度玩樹熊

玩到重淨10分中 我見仲有鄉村乳牛扒同中中地未食
諗住有得食5食罪大惡極 求其插左乳牛扒十幾下
跟住比中中地騎我 佢在上面轉左3個之細
我軟左刀出5到野 因為太累 所以收工算la
最後沖涼 7個囡囡一齊同我沖
大波白白淨可能未夠 頭先刀冇咀我 2+同我車輪 又比我卒妹妹

不過真係要走 最後羅左夢情人手機
埋單350 and 6個+1 $ = 350+600 = 950
7個囡囡同我玩左2個中
平均每個時中67.85
真係羅苦村刀5得

不過只係出咗1Q
跟住果D囡 好似係我服務佢地多D
我懷疑我JJ有病出5到水
晚上返深圳後搵福仔做手作仔
發覺又出到喎
不過果D又係另一個故事......

走果陣 成經理叫我多D黎 我摸住佢隻手話一定會
發覺佢隻手D皮膚好白好滑

跟住去咗百里鮮食野 半打炭燒生蠔+清蒸立魚(98人仔) 姦野OK la 我比65分 (如果我天才小廚神煮就90分 )
跟住8:07坐火車返深圳玩福仔
最後做灰姑娘 12:00前交人

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
" 5分中後JJ硬番又黎過 "

利害,我最小要一日一夜
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

好野~~~~

又見到湯少有Report!!!!! 覆左慢慢細讀

升級  1.48%

二星會員

7個囡囡~~~~韋小寶~~~~

不過14個波, 7隻西, 你得一支野, 邊食得晒, 不過咁平就做韋小寶, OK啦

間場去唔去得過?

升級  7.83%

三星會員

嘩. 真係平過羅湖村. 好抵玩...............!

升級  59.33%

三星會員

湯少兄.........勁呀........精彩.............
如果有相梗加好啦
食神

升級  1.48%

二星會員

真係不枉此生呀~~~

升級  35.25%

三星會員

剛剛放工沖個靚涼後~即睇老師你嘅驚世巨著report

升級  33.33%

三星會員

請問湯少「魚信」D囡囡的整體質素與MB相比,你覺得邊間好D?我星期四休息會跟同事一起去MB,如果腸唔啱女的話,可以有「魚信」做後備場,謝謝「湯老師」!

升級  53.33%

一星會員

D 女 全部 扒

升級  1.48%

二星會員

9條女, 我就真係唔得喇... 驚會嚇親細佬, 做成心理性不舉......變左做不舉突