winning11

查看: 8678|回復: 10

[湯少報告] CA Pretty Bay Double Room

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

同老仁虫好狗不見 約左一起去冬管漂
佢心大心細 又驚老虎呢樣 又驚頭暈果樣
我5:00話5等佢 上鞭有成百幾2百條囡 剝晒光豬等緊我
佢先G心CC 最後魔鬼Win左 不過刀成7:00先過關
諗住去到CP刀冇T台騷 好彩我Check左CA有姦10:00前刀有光豬金魚Show

坐CA大巴去到總站 跟住打的20人仔5分鐘後到左Pretty Bay
老仁虫以前黎過CA打高夫 5G CA咁好玩
佢見姦野外面又殘又舊 好似想林
我話Check好晒D料 呢D係虛招 入面係另一個世界.....

入到去 小經理招呼我地去睇Show
arm arm 後面有2個大6豬民跟住我地後面
5好EC 我地0.1秒行先 所以孖房比左我地 佢地冇la 真係心刀涼晒

隔住玻璃, 一開始就跳舞, 跟住水手, 夢幻裝, ...... 最後果1個高妹要成800, 5G係味叫中華佳麗??
囡5算太多 但好多刀OK可食用 或者我要求低 各位揀5arm 5好插我
我同老仁虫刀hold狗路 佢5G幾時又hold休路休
最後呢條Q就 狗路搭休路休

入到孖房 見有新設C 係牛魔王 SM野
不過比左老仁虫享用 佢又話肚餓要食D野, 味叫碗湯lor
我刀5G碗湯係味送既 我就冇比$la
我凸然想起叫+1服務 3件+1  5分中後即到

第1件 呢件日木學生妹 靚到馬上比老仁虫mark 左 (佢成晚霸住5比我玩 )
淨低2件我簡左件大波D 山東妹 粗線條 但好好笑容 (其實刀好靚)

飲完湯就開波.....過程太Detail就5講la.....講D精華la.....
孖房係(A)一姦空飛+牛魔王 (B)一姦空飛+歡樂E 2鞭刀有水床
老仁虫成晚係(A) 又冇玩牛魔王
我就(A)(B)2頭走

1st round
我同休路休玩水床 山東妹好比心機學野
跟住同休路休玩空飛吹奏 跟住佢騎我 跟住我又騎番佢
跟住玩歡樂E 佢好High 佢High完我想插山東妹
同山東妹係床上玩 佢乜刀5識 咪係下面算la
比我插到面容扭曲 佢好窄 我比佢KO左 佢話好爽喎
原來佢黎左CA3日 係第一次做+1 我懷疑我係佢生命中第2個男人lor

2nd round
我同2條囡光豬咁去牛魔王房搵老仁虫
佢原來同日本學生妹9左一Q 冇力9狗路
咁我就用休路休做人質 交換左狗路
老仁虫5舍得日本妹 5比佢交換山東妹 算
咁我咪同狗路係(B)房又1Q羅 老仁虫就同休路休係(A)房9
老仁虫有番咁老 刀9左休路休20分中 算係咁la
佢又5玩空飛 又5玩牛魔王 真side料!!

派彩la.... 狗路搭休路休 每位400
日本學生妹搭山東妹 佢地係+1 每位100
特別彩池 位位100 (你地5好閙我 老仁虫好日刀5出黎玩 所以佢特別豪)
房$ 好似每人218
玩完係11:45

跟住走...去對面果姦港式茶餐廳食野 OK喎
跟住打的去皇崗 200人仔 45分中到左
番到屋企 5洗2:00

p.s. CA比想像中近 比想像中更仁

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  22.96%

二星會員

幾好喎好似,不過咁趕呀玩到
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你比我想像中仆街
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  72.83%

三星會員

Great !  Read it later!!!!!

升級  72.83%

三星會員

特別彩池~~~
So 豪~~~

CA seems to be a good place!!!

升級  1.48%

二星會員

多謝湯少報告

房費 $218又唔算平啊

升級  1.48%

二星會員

湯少, 呢間場係咪中南廣場附近那間?

升級  78.58%

三星會員

葛版主,全中,
是在振安路(若悶方向)&上沙村交界,
我舊年去過幾次,
間場外貌認真麻麻,
當時軟件還可以.

升級  94.81%

二星會員

well well can try thx

升級  15.58%

三星會員

正呀!!!!
依家興互動......

升級  1.11%

二星會員

Pretty bay == Beautiful bay ??
做2Q,付人仔450.