winning11

樓主: 檸七王

[檸七王報告] CP 金朗酒店入面嘅K場 (有圖)

升級  22.96%

二星會員

上個禮拜六,同左2個同事北上,目的地係CP k場,我地2點約齊一齊係黃岡搭車上去,上到去都4點幾啦!見有d肚餓就去食個tea先,5點幾食完個tea就去係FL揀下女啦!

一入到去D女好似無神無氣咁,雖然係幾young d女,但係樣麻麻,都唔使睇,一定無咩service啦,雖然係行2-3-5,但我地3個都揀唔落手,個雞婆見我地揀唔到野,就一個一個叫埋黎請我地食波餅,oh~~~都係無反應見我地,最後佢就sell快仔算,話百五蚊Q執返個玩啦!short呀佢都,$150唔係錢

最後我地走人,去咗按腳,按到7點,可以去今日目的地啦!金朗夜總會!!!

去到後因為我同事黎話,so好快幫我地book左2間房,不過房錢要成$238,very expensive!!!
之後佢就同個相熟媽媽有傾有講,個媽媽樣靚身材正,我地估佢最後有E CUP,真係好大呀!

因為我地得3個人,SO細房就OK啦!min charge $399 total,都叫抵啦!3分鐘後開始有女入嚟
我第一次去k玩,諗住應該d女好似係sn,or我上次個report o嘅嘉輝會咁啦!點知入嚟個d女.........死!仲衰過頭先係FL睇個D,我地睇左7,8 ROUND都係齋睇,一個都留唔到係度呀

去到第9 ROUND,我見到一個好似董money,個媽媽都sell佢,但點sell呢?佢話佢今日係第一日返工!下~~~咁新鮮?即係咩都唔識啦?我黎enjoy service,黎玩喎,唔係黎教學喎!但見真係揀唔到住,so keep住先!

第10 round,我個同事都搞到個啦!佢揀個一條女個樣同hotcha其中一條女有80%似,我地3個都係咁講!

另一個同事因為佢有舊相好,so唔要囡囡啦!8點幾開波

個DJ個樣就麻麻啦!好彩唔串,都玩得姐,係之後O嘅4個幾鐘,我地都係例牌野,又飲,又玩,又揸,又手多嘴多咁啦!但一開始時有發現之前有人講過O嘅倒酒情況,我地馬上喝止個DJ,但係TOTAL飲酒打埋88折都要880,嘩~~~好貴呀!

12點幾我地埋單走人,出咗去食霄夜,6個人都係食咗$108,幾抵

食完後仲咩做呢?大家都估到啦!當然就係開波啦!

我拖住money入房,之後就同佢話要沖涼啦!佢話ok,不過佢沖先!??咩話,佢先?唔係一齊呀咩?之後唔理咁多沖埋入去沖涼房一齊沖,佢幫我沖左個背就停工,下???同佢傾下計先知原來佢因為要搵d短期錢先要出黎做,so咩都唔識喎,叫我唔好介意!um~~~$800過夜喎,點唔介意呀可以???

so之後叫佢幫我沖乾淨全身,當然係連全身最堅硬個度啦!好彩佢都肯,但係佢話係第一次幫男人沖涼,so唔係咁識喎,下?第一次???於是就問佢係唔係第一次做.......佢話做咩呀?做咩?我做個post俾佢睇,佢話......你指發生關係呀?哈哈~~~真係第一次聽,發生關係!!!我話係呀!佢話唔係,嚇死我呀!以為我咁好彩tim

沖完個涼後就出去房啦!可能之前玩開DG式,真係唔係好習慣齋吊,我地2個就光脫脫係床上度睇波,係!係睇緊西甲,頂!係中途我當然係咁搞佢啦!佢都係EE哦哦俾晒反應個隻,睇左陣波,我問佢開波未,佢答我:"咪踢緊囉!"我........頂!

跟住我指一指我下面,佢先明白!佢跟住話好呀,幫我帶套啦咁,下~~~細佬沒有接受過service就帶帽,唔係呀嘛?咁堅~~~咁不如自己打飛機再帶個套自己出埋野?真係好好笑,係個一刻我真係好無奈!估唔到上個禮拜咁happy,今個禮拜要搞成咁

最後佢幫我起左機,就以男上女下搞左1Q,係!佢話唔識第二D POST,SO唔含都唔可以轉POST,>.<"

4點幾搞掂後瞓覺.............

7點幾俾佢搞醒,佢係一個好醒瞓o嘅人,佢起左身係度睇咸片,於是我叫佢不如學下個d情節同我一齊搞呀,佢又唔俾喎,咁啱睇到一part係顏射,佢仲問我點解要射d野係個女仔個面度咁dirty,哈~~~有益呀對你!!!

最後佢真係走黎搞返我轉頭話好想要,就係咁俾佢強姦返轉頭,不過都係男上女下,但係今次係所以野都係佢叫我點做點做,我只不過係插佢時係我自己郁only,都幾搞笑,最後我地攬住瞓到10點幾起身走人啦佢要

俾完$800後佢要走啦!佢話要返屋企買送喎

total今次不太happy o嘅trip用左
$800(過夜)+$238(房錢)+$300(k場洗費)+$200(交通費)+$200(其他費用,有按腳,食tea,食霄夜等等)
=差唔多$1750

對比起去CP,CA等等玩DG式o嘅SN,今次個trip真係好貴!

不過可以食到一個新鮮到好有女友feel o嘅無撈味囡囡,都ok啦!佢仲俾左QQ同電話我,佢話好快會唔做E度,做返佢之前做開o嘅美容啦!等我等下有無e一日,可以做佢條仔,次次上去train up佢先,宜家都有日日keep住傾電話呀我地,哈!囡囡正準備私有化,所以相片不能盡錄

又靚又大波媽媽一個

DJ

Hotcha 成員

大到爆的$238房間

細到死的 廁所

金朗酒店

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  30.75%

三星會員

新女有新女嘅樂趣,起碼所有反應都係真嘅!

升級  1.48%

二星會員

我都有沒有去過金朗, 都唔錯~~

多謝檸七兄

升級  78.58%

三星會員

我二月份都有去過金朗裡面間K "金莎",
覺得硬件OK,但軟件唔掂...............
mami 助理暗示自己要收1500.............

升級  59.63%

二星會員

都好貴吓,不過好玩都值嘅

升級  1.48%

二星會員

不過有時候, 有些經理 (或媽咪)都幾靚女架。廿幾歲, 有少少女人味, 又唔係老.  我有好多朋友都專攻經理

升級  34.33%

三星會員

算啦! 出黎玩都唔係次次盡如人意嘅! 明天會更好嘛!

升級  27.41%

二星會員

$238 ok ok

升級  1.48%

二星會員

剛剛先知道有相, K女都好似唔錯啊

升級  7.83%

三星會員

間房ok 喎!但洗手間就太細,點玩鴛鴦汽水呀

升級  7.83%

三星會員

好好的報告..............................!

升級  11.85%

二星會員

look nice ,thanks

升級  69.63%

二星會員

睇左陣波,我問佢開波未,佢答我:"咪踢緊囉!"我........頂!

太搞笑了。条女禁纯情。