winning11

查看: 6186|回復: 4

[vt報告] 塘夏 新人的桑拿經歷 (大邪篇 - 三正)

升級  70%

一星會員

見好多c兄都係寫轟穴、會m等,相信各位c兄都無咩興趣睇,但係小弟覺得每況越下,轟穴的什麼制報都試過,不過都係食唔到咩好野,部長仲會比說話你聽,唔係好爽,只係服務還保持。

既然係咁,不如講下三正半山。三正有兩間,一間係章仔,一間係塘夏,當然塘夏既新同靚啦﹗前個星期公幹早走,覺得人一世物一世,貴就貴啦﹗就走過去試下。我係有車送去的,所以唔好問我點去,我都唔係好知,搭的士囉...haha...

酒店環境好好,五星級酒店大堂可以講咩?係大堂轉左直行搭lift落兩層就係sn,個行李仔會帶你去。我中午去,無咩人,部長招呼還好,價錢房398+囡囡500,model 700,我無睇model,因為比唔起,房間有一條長走廊,圓床,幾靚,但係唔大。睇囡囡,一轉兩個,外褸,入面係小旗普,睇左四轉,部長無面黑,但係說話感覺有催,平均quality ok,唔會好似其它咁,未入到黎已經叫佢走,真係有認真睇架﹗

最後選了一個貴州囡囡,唔高,樣靚,身材比想像中好,人仔細細估唔到對燈咁大又pink,沖涼係叫我訓係張石床上面幫我洗然後body,轉身又洗又body加吹,張床係會發熱的,但係無出。完事後上床,我唔知規舉,係常平玩開兩q架麻,怕蝕就問佢可唔可以吹爆先,佢話可以或者做都得,因為兩個鐘頭內係無限q的,咁就大戰一獲先。完事抖抖之後做服務,都係東莞式,無咩特別,再做... ... ...居然出唔到,唉...老矣﹗之後食公司治,係之前叫定的,房裡面有一個進餐的位置,是不用開門攞的,幾好﹗一齊食,沖涼,派彩。出去再派彩,走人。

總括黎講覺得貴,但係quality真係唔錯,好明顯係有認真選過的,我下次會再去...係中左六合彩之後。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

塘夏間三正真係好正, 桑拿我就未去過, k就去過, d k房間間都好靚, dj又索又飲得, 一間中房大過滙華d中房成倍, 女女唔駛點簡, 入得離通常都坐得低.  咩介口我就唔知, 因為d客找數.

補充下點去: 羅湖坐大巴去塘夏轉廿蚊的士, 我就簡皇崗坐的士轉莞的, 六十至一百蚊, 睇下個的士佬自己係邊頭離.
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  31.25%

三星會員

三正,傳說中既鐡竇,我未去過,謝謝report!!!

升級  43.33%

一星會員

thanks c hing

升級  25.19%

二星會員

d女的要求越來越高啦,比你抬高左身價