winning11

查看: 12079|回復: 10

[財權報告] 塘夏 大波鬥鐵棍 (有圖)

升級  58.75%

三星會員

經過上次姐妹花一戰,再由主任經短訊通知今期有鬼妹到,小弟身軀早已歸於塘夏。於有假期,立即與幾位戰友起行睇心病。希望中西合壁、天下無敵。
今次紅主任幫我安排7人車,。交通樓等,9個字就到達目的地。主任立即迎接、上房睇女。。首先當然先看外族,原來今期只有兩件,期中一件還剛剛入閘,只好看看也把。馬尼亞族、高頭大馬,金髮、修身、大約廿歲到,樣靚身材正、一場兄弟反目差點展開。好在理智克服獸性、因為門外之本國佳麗都已接踵而至。好就等其中一名兄弟好好地為國爭光、期餘就交俾大家啦!睇了五六轉,大家都選好對手,已小弟今次原本想添食姐妹花,但原來時間唔o岩,姐姐返夜、而妹妹已經上牌了,經過精打細算的我盤算過,都係試下新o野。所以選了件安徽妹、加件38C大波培訓。一於去盡佢!

過程都係唔講(因為我唔係寫咸濕小說)、都係做個D....水中蕭、龍捲風、玉水心經、牛朗織妹等等、但我全程都作手部運用,未停過,至今隻手仲有D累,就係因有如此視覺及觸覺之下,小弟竟連中三元,近期少見,所以出房後差點腳軟引至倒地。但始終都係姐妹花合拍好多,懷念。

出房收風後,幾位兄弟都滿意非常,但原來鬼妹只會卜野、無乜服務,前後大約30分鐘就走人,咁就¥800大洋、有點失望,向主任查問,原來近期鬼妹因過境性質,時間短,所以唔會有東莞服務。咁同馬檻無乜分別、去唔去得過就真係見人見智,同時查問所得,部分鬼妹,都原是做過香港之酒店高鐘妹。都係睇相啦!

車費:¥160 x 2 =¥320
房費:¥188
小費:¥400 + ¥100 = ¥500

某中一貨件鬼妹、都唔錯呀!

其他囡囡都唔錯!

今次我件安徽妹及大波妹

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  47.04%

二星會員

正,大婆妹,真係好大喎~正,係咪兩個都做得架呢,c兄

升級  49.6%

六星級會員

原帖由 財權 於 2008-4-10 11:04 PM 發表

但係塊田有無水先!

有ky 喔
不在其位,不謀其政.

升級  23.33%

三星會員

how much for the 7-seat van?

升級  33.33%

一星會員

好想去呀! 可唔可以指點迷踪!? 未去過塘廈架! Thanks !

升級  16.67%

一星會員

囡囡都唔錯!欠缺了笑容。

升級  22.96%

二星會員

QQ
幾時帶埋小弟去玩呀?

升級  23.33%

二星會員

係呀,心病呢D野,手尾好長架,要長耐唔耐就返去醫一醫佢呀,哈哈哈!

升級  28.08%

三星會員

QQ
我有呀,係咪要我呀
曾經有一份至真既愛情擺係我面前,但係我冇去珍惜,
到冇左既時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。
如果個天可以俾機會我番轉頭既話,
我會同佢講我愛佢,如果係都要係呢份愛加上一個期限,我希望係一萬年。

升級  30%

二星會員

好掂!

升級  26.3%

二星會員

請問是塘廈哪間桑拿啊?
HAVE A SEXY DAY!