winning11

查看: 6966|回復: 4

[馬榮成報告] 常平 之我見

升級  45.33%

三星會員

發人深省之轉貼
大家覺o吾覺得今時今日去常平玩越來越辛苦啊!! 首先往來交通問題, 無論你從深圳坐大巴去常仔好 玩完系荔香樓坐大巴返深圳又好 一般都排隊排到暈 等車等到腳軟, D茶餐廳 收費吾平 但系D野超難食, 去髮記 早捉女怕放飛機 夜捉咩又怕食豬扒, 去桑拿 好似輪大米o甘 D女做到殘 又偷懶又無水 記得有一次條女搽ky好似吾洗錢o甘, 落k 重離譜! 去匯華 D大哥六點三已經企晒系小姐房門口 真系洗吾洗呀! 由於太早入場 DJ未開工 無酒飲 玩骰盅只有飲茶... o的女大姨媽吾出聲 等坐得甘上下就同你講一聲吾好意思 甘就淨袋兩舊 俾錢吾系問題 浪費時間先緊要 再捉已經得番D恐龍.... 由於太早開始玩 飲到嘔望下隻錶 九點都未夠 D歌又唱晒 開始DEAD AIR... 唯有叫埋單 望下張單亂Q甘泥 叫經理過泥好似爛仔講數甘... 好啦返房做正經野 吾比車 分開沖涼 最慘叫都吾叫下 好似姦屍甘... 咳... 吊能完吾目訓覺 開能大個電視 搏你叫佢走...

以上經歷只是冰山一角... 大家有沒有同感啊

升級  53.33%

一星會員

我地去親都係簡閒日,而且淨係主識得去會話SN,所以每次都無乜特別,不過有時見好多街女,但有時無晒街女。

升級  0.74%

二星會員

yes
choose non-holiday will be better~~~

升級  40.74%

二星會員

其實 CP 啲配套唔錯架,想方便舒適可以坐直通火車。
酒店價錢又合理,住到最好都係 3佰零蚊。懒起上黎
唔想行,啲酒店又有 Suna 又有K,直頭可以連街都
唔洗出。唯一唔好係一放假就人山人海,如果閒日去
就無呢個問題。
江山如此多嬌 引無數英雄競折腰 十億人裹尋好夢 留得中華薄倖名

升級  3.33%

一星會員

各bro.......唔知常平而家咩環境???

月底有時間上去走一走......
請各bro比比意見有咩好去處安唔安全