winning11

查看: 3388|回復: 3

[武豐報告] 廣州 髮記58蚊洗頭連起機

升級  71.48%

二星會員

廣州髮記58蚊洗頭連起機

男人最慘係無錢又九硬,之前在廣州開工,錢又用得七七八八,又要開工,無錢又九痕,咦....想起家附近有間發記全部係女,可能有古怪,因為廣州的發記,絕大部分係的邊皮位置先有野攪,而且,的發記係有梳有鏡有風筒的,好撚難分辨,行去望下,五蚊洗頭,掂...洗個頭先,洗撚左半個鐘,跟手就話,老細,鬆下骨了,幾錢個鐘...$20...掂..上去閣樓仔,有布簾分開小房,應該有野攪,條女按下按下已經急向小鳥進攻,打飛機了,多少錢,$50,唔打了,$30就考慮,$30蚊成交,老細,不如吊埋了,吊埋多少,$100啦,唔吊了,於是起無油機,條女自動除撚埋條褲比撩西,除埋薄落查波,埋單$58連洗頭按摩起機。

呢檔發記係越秀區西華路橫街上,名字就記不起,係間叫回力娛樂休閒中心的附近,講開呢間回力好攪笑的,上面有桌球,浴足,爽拿,麻雀等,係二樓是打桌球的,D桌球設備就麻麻…但是,我上次同個朋友去打就經常miss及撻q,點解,原因就是的女成日係度行來行去,的女有的都唔錯的,有的女好撚大波,個度係小姐房,同埋個度有個廁所,的女起完機就去廁所洗手,所以的女行來行去,攪到無心機打桌球,掛著睇女,間野雙鐘$88,小費不知道,事關未玩過。

升級  71.48%

二星會員

應該無咁舒服

升級  71.48%

二星會員

講到尾其實都係技術問題…技術唔好…真係好難出野

升級  66.08%

三星會員

始終都係SAUNA好玩!