winning11

樓主: blok

[其 他] 澳門夜生活發問區

升級  16.67%

一星會員

club in macau

brother;  thank you for the information.  but as i know there is no ktv or any singing in the club deso, the one you mention.  so which one is good for singing and have the girl to stay with you.  how is fortuna and other club then.
  please provide information,.  thanks

升級  16.67%

一星會員

club in macau

富城, any website for this club.  and where is this club located at?  so should i buy the package or just go there and look around is better.  any suggestion?

升級  16.67%

一星會員

macau night club

well, i guess i still prefer china city, but this is just personal opinion. i went to rio and dragon, but they are okay.  maybe is that i know the 2 mommy there so the service is much better and i get more time and drink.

i don't really like rio because the so call daddy, just like mommy is not good in catching the customers heart. (if you know what i mean)

so if for service, i guess i still will go to china city.

升級  66.67%

一星會員

打令1 算是桑拿嗎? 玩法呢?

打令1 算是桑拿嗎?  玩法呢?
聽說mm都很優....   那消費呢?

是不是算炮店  直接打炮  沒什麼設施可用?

升級  66.67%

一星會員

感謝老大~~

那一炮大約多少錢呢?

所以那沒有休息設施囉~

升級  66.67%

一星會員

在澳門是不是可以用港幣啊?

在澳門是不是可以用港幣啊?
我不需要來回船票
打令1一條龍的內容有什麼? 多少錢?

升級  66.67%

一星會員

又到左小弟一年一度既囬港澳尋歡時間.
先講下舊年小弟既行程: 下午機到, 馬不停蹄乘機+地鐵到信德買左darling2既雙飛套票. Happy完再去walk-in金池"喫喝玩樂", 第二朝再番過HK機場攞行李.
今年小弟想試試"新意思"(未去過既場), 同樣亦想分兩站, 第二站可過夜.   
桑那, 浴室, NC 邊種配搭好?  各位brother有咩好提議, 請不惜指教!

升級  6.67%

一星會員

初哥到澳門玩,邊間桑拿D女有水準、好玩及服務好

3月開始每星期要到澳門工作1-2天,下星期終於冇女 boss 跟住,平日下午約2點後,邊間桑拿有女揀,在這時段D女返工未?
勞煩各c兄!謝謝!

升級  6.67%

一星會員

謝謝師兄

好試下

升級  3.33%

一星會員

有幾個問題希望各位師兄幫幫手
如果去浴室或桑拿玩
張D電話銀包放係locker有無危險?
如果吹爆左1Q,想做第2Q囡囡要收多我幾錢?(其實都係tips係唔係?)
如果夠鍾電話響,都未搞掂,遲左.咁又點計呢?
如果夜晚11-12點walk in,有無好介紹?buget$1500
(想耍好服務,樣就其次當然唔好太差啦,係唔泰記好d呢?
想耍可以慢慢坐食野,睇女唔會俾人趕走既)

E獲係人生第一鋪出去玩,想去澳門試鋪好野先,所以多D野問
唔該呀! 師兄

升級  51.83%

三星會員

500留下又真係幾底玩喎(全套添)但有冇得睡過夜呢
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  6.67%

一星會員

係咪個個場都收卡?
AE 卡收唔收

升級  10.74%

二星會員

我想知入到去既情序@@

升級  35.56%

二星會員

新仔問
打令,天河,帝豪擺明邪骨,有無o的正中帶邪骨的sn?
是不是所有酒店sn都邪?

升級  6.67%

二星會員

原帖由 oneque 於 2007-7-22 11:27 PM 發表
新仔問
打令,天河,帝豪擺明邪骨,有無o的正中帶邪骨的sn?
是不是所有酒店sn都邪?

....師兄....正定邪睇自己....人濺....就正骨邪dup.....人正....邪骨都可以正dup.....大班...至尊....仙樂都....利澳...18...我都去過好多次....但每次都是玩正骨.......

升級  35.56%

二星會員

請問去桑拿場玩完賣單通常是碌卡或俾現金

升級  7.04%

二星會員

子夜套票包唔包肉金?

升級  13.33%

一星會員

不好意思,小弟初到寶地。從台灣坐飛機過來。想跟朋友去夜總會玩,
但稍微看了一些其他師兄的回答,似乎walk in會很貴。
像我已經坐飛機過來了,還可以去信德中心的成功旅行社買套票嗎??
我可能會買中國城或金龍的套票。

升級  46.67%

一星會員

請問除了桑拿場和夜總會外,現在澳門還有企街的鬼妹嗎?是否在萄京那一邊多一點?而一般價錢是多少?

升級  56.67%

三星會員

以前假日酒店後的小街有鬼妹企街...而家就唔知,好似一千蚊一q卦