winning11

查看: 80617|回復: 54

[其 他] 澳門夜生活發問區

升級  88.58%

三星會員

各版友如有問題發問 , 請在這裡提出 ( 不要在版面開post發問 )

亦希望各巴打能幫手解答問題

升級  60%

一星會員

Re: 澳門夜生活發問區 (解答有分加)

请问澳門邊間桑拿有女可以叼屎眼或者玩颜射呢?

升級  60%

一星會員

Re: 澳門夜生活發問區 (解答有分加)

嘻嘻~唔好意思!少去澳门啊嘛!

颜射呢?应该几多挂!你试过边间有?

升級  6.67%

一星會員

制服

請問澳門有咩制服玩丫(唔該)

升級  3.33%

一星會員

Question - Thanks!

I am going to Mauca soon and would like to know: if i want to hv a girl or two for the whole nite (of cuz will make several shoots), where is the best place and how about the pricing?

升級  35.56%

二星會員

其他桑拿同打X係點玩???

升級  13.33%

一星會員

林稳个好地方,澳门噶

边个知澳门边间场适合一个人玩也?价格又5系几贵.
  要求:一个人5会被冷落,女素质70分以上噶,场地5咩所谓,能吹又能做,可以一次过埋单果种....
无聊。..求其玩也

升級  13.33%

一星會員

自由式同中日式有咩5同??
无聊。..求其玩也

升級  33.33%

一星會員

唔好意思...
小弟剛剛登記...
想問下如果唔買套票..去到walk-in 得唔得, 同埋價錢如何..
因為小弟屋企樓下有船去珠海(咁大家都知道我住邊啦~)

同埋咩時間去有我stay overnight?

我之前only 試過金池同埋大富豪saunna jar

同埋如果平日上午 / 下午去係咪無咁好玩?

如果可以, 有無brother 一起去呀?我得一條冷......

升級  33.33%

一星會員

唔該晒 Alone in the dark 師兄
我都睇過o個條link...全部都係walk-in 價?

同埋有無師兄有18 or 打令1 o既囡囡相呀..
好想知係咪咁正..

另外, 佢地可以玩幾耐..有無得一吹一做..
因我上次去金池玩大脾根都唔係好敢出野..

謝謝~

升級  33.33%

一星會員

你真係好人..咁快又覆我
話時話...d 女咁吹法真係好易走火o家wo....
點好呀?

anyway...都唔該你先..我most likely 會去18
閒日中午到去..
hope meet gd girl la

升級  3.33%

一星會員

Hi,

anyone knows the man websites of the varous nightclubs and saunas in Macau?

I know Fortuna Nightclub has one but do not know the website.

Any bro can help?

升級  33.33%

一星會員

小弟家下正在 18....用緊電腦同各位say hi
返o黎定必出report
see u

升級  62.59%

二星會員

仲有個問題,一直困擾本人...

本人有嚴重既散光,係昏暗既燈光下選美,就算帯埋眼鏡,都睇唔清楚囡囡d樣。  

有冇brother有同樣問題?  會晤會起身行埋去逐個逐個睇?  如果係咁,會晤會俾人笑?  )

升級  66.67%

一星會員

點解大班無人講 ?

大班桑拿玩法及價錢 ?
我知裡面有有港式玩法!
重有越南妺做嘢!

升級  66.67%

一星會員

但是我朋友試過大班的香薰推拿話好正!

升級  34.81%

二星會員

請問玩鬼妹邊間好?
價格如何?

升級  13.33%

一星會員

小弟有幾個疑問

1. 請問darling 1 個子夜套票, 係玩幾多個鐘? 有無鬼妹玩?
2. darling 2 有無鬼妹呢? 質素如何?

唔該哂甘多位大佬

升級  10%

一星會員

請問飛機餐會有咩服務和過程係點嫁?

升級  16.67%

一星會員

macau night club

I like to ask any brother that can give me some latest information about macau's price and the girl.  Suppose i go to the club and drink for about 3-4 hours, what is the total price when i get the bills.  

And how much is the girl to take out.  

And how much do i need to tip if i don't take the girl out.

Which club is a good one now.

As i remember before is usually China City is the best one, but i know there are so many that opens up, so is China city still the best?

Please help brother as i am going to macau to play golf this weekend.