winning11

查看: 1045|回復: 5

[飛 翔] [力王報告]【飛翔】返食無懸念·81號

升級  51.92%

三星會員

終於都正常返,今年係有2月29日,我諗起呢個Dry雷頌德同馮德倫同陳慧琳首紀念日,二月底多出那天,四年先一次,今年有奧運同歐洲國家盃,唔使好似四年前咁要延期一年啩
另外正常係天氣終於凍番,唔使下下廿幾度咁過冬做冬聖誕農曆新年,出街涼涼哋凍凍哋著多件衫咁先好氣氛
凍都無阻我去揼骨,呢輪最hit嘅女可能係呢件飛翔81號,多人講多人讚,去到現場我都無刻意講要mark邊條女,純綷問問有無新女結果對方即係官方都係答我係呢件81號,咁真係要見識下喇
官方介紹︰新女初做,二十出頭,清純,樣靚聲甜瘦身,白潔皮膚,36C,又一朶明日指壓之花,速約!必爆之選

樣貌︰春春靚女,淡妝上陣都夠照夠用,長髮造型索索哋靚靚哋
身材︰修長走肥,中波有長腿,肩位hip位鎖骨位都靚,正妹
骨技:中上,識揼有心機無留力
服務︰主動型熱情型,乜都做齊,中門大開任玩任用

有期望無失望,呢樣係絕對驚喜,首先佢都算揼得啦,另外就係呼都做嘢足,佢著白色連身低胸短裙,一睇就知方便摷嘢尋寶,享受完佢揼骨加鐘後81就開始利用魔爪手同我掃勻全身,真係全身都有晒佢手指留低指膜,好快令我細佬急促生長,變成充血巨物,我瞓低背對住佢都感受到一股熱暖流由細佬湧上喉嚨,堅正,完全扯到行一行嗰種,有做波D,中波壓落嚟又係另一種爽感覺,轉過嚟成對中超波路show咗出吵,自然要俾我檢查下啦,淺色lin細暈,靚波一族,手感一流,正面都有做body,搽啲油就壓落嚟我正面,軟綿綿但又富有彈性,好有feel,再食兩點演奏完就上馬,81號身型輕盈唔重磅唔會責扁我,上上落落左右搖擺搖動,識騎之人,有料到,位置轉為我後邊玩狗仔,又踎低玩煲飯仔,埋尾就我上邊,捉實對嘢腳夾腳下我出盡全力推送,派咗堆禮物俾81號,舒服晒,提前派新年農曆嘅禮品俾81號做回禮~~~家用七舊幾,抵玩~

升級  33.33%

一星會員

係唔係環保吹

升級  51.92%

三星會員

未係...希望下次係

升級  51.92%

三星會員

不過呢間有啲女係會咁做....努力搜索中

升級  51.92%

三星會員

師兄有無喺飛翔食過好嘢呢?

升級  47.41%

二星會員

之前有個四川妹幾好,唔記得號碼。