winning11

查看: 867|回復: 5

[飛 翔] [檸薑汁報告]【飛翔】服務掂行骨運·20號

升級  92.42%

三星會員

有骨運行,上咗佐敦飛翔,食到件有樣有身材加招呼放嘅bg
係20號,呢輪少刨師兄的報告,當然又未至於脫節
都大概知道邊間有咩好嘢食,無詳細睇師兄報告但都有睇下個大題
結果係揀咗呢個飛翔20號,不枉我行十幾級樓梯上飛翔

主任形容係,文化界文青斯文靚女,皮膚白,白中帶滑,半肥瘦34C大重型波,架生靚,揼得玩得

實情又好接近喎

年紀:廿尾三頭左右
樣貌:接近相頭組別,清秀,唔係村姑嗰種,都真係文清文化界
身材:非太瘦非肥妹,有大有細,應大則大應細就細,好波路,腿型都靚
服務:滿意,揼得,有招呼,佢呢種清秀樣有呢種服務同骨技,都幾難輸囉

原來20號解甲後發現係淺啡細暈細的,美雨度相當高,而且好好啜好甜,身體係散髮咗啲清香味,揼都係正常中力揼得幾好,係好有心機,招呼慢慢嚟,唔係話佢歎慢版揼波鐘喎,而係慢功夫好似煎魚咁,摸勻我全副body,舒服又爽

呢啲真係真功夫,陡手唔用油淨用手指同指甲手藝,已經係辣得著我,rpp功夫強,有用對大波擦背,再錫背錫髀罅,到做前邊,做番大概相同動作,都係波地我肚劍腳,食甜品試味道,瀨啜好強厲害,來來回回喺後邊底底同劍劍兜兜轉轉,好似佢都好唔捨得離口咁,聽明女大食妹,我就回回禮,手攻妹妹捽豆捽碟,有淺車,後變中車,上馬開波,女騎師上身,些少見佢面紅,有少少冒汗,呢啲真係無得呃,更無得呃係20號都真係妹妹窄,有水,但又攬實我兩腳夾實我嚟打樁,玩下狗仔,玩下掛爐,玩下煲飯,派彩,又真係大家鍾意佢係有原因囉,我都變成一份子囉,七舊幾家用抵玩

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.37%

二星會員

咁黑都睇到臉紅, 實在佩服

升級  43.33%

一星會員

師兄講得啱,以前已經夠黑,現在D燈再遮暗咗!

升級  23.92%

三星會員

想請問7嚿幾係包埋雙鐘錢定分開計算?麻煩晒

升級  92.42%

三星會員

brianpiu 發表於 2024-3-9 02:34
想請問7嚿幾係包埋雙鐘錢定分開計算?麻煩晒

7舊幾係包晒了.....
無需加錢
locker仔隨意醒佢少少...兩三草囉