winning11

查看: 1838|回復: 6

[新龍觀] [水魚B報告]【新龍觀】明星Alice·71號+楊恭如·99號

升級  84.92%

三星會員

擒日加擒晚去咗新龍觀,下晝四點半上到去焗焗桑拿,介紹我做71號,一入房見到71號,即刻有種好特別感覺,呢度啲房都唔暗可以清楚睇到女仔樣同膚色,老實講佢就唔係好白嗰種,但個樣加膚色加埋身材,我就分別諗起三條女星,係高海寧、鍾淑慧同埋Alice許寶恆可以集合晒三個女星都知佢咩料啦(學193口吻)

71號:
似高海寧,膚色似眼神似身材似,大波,姣
似鍾淑慧,膚色似眼神似,眉絲細眼有挑逗性,有身材,姣
似Alice許寶恆,膚色似眼神都似,都係有身材,仲要係而家Alice係新聞人物,佢拍Viutv電視節目玩後空翻,兩個男師傅旁住,結果螢幕左邊個男師父疑似接觸到佢個重要部位
71號揼功有,招呼有,rpp的水準好掂,全身漫遊,嘴巴舌都係全身漫遊,演奏亦有功夫,自動波服務,好玩得亦揼得,可車戰

完場埋單約咗人去北海街近加士居道嗰邊打邊爐,二八火鍋,分兩層的,樓上有房,四條友,飲超過20支啤酒,當然係大枝裝用冰桶,其實每人都係五六支,坐成三個幾鐘,都唔算飲太多,酒後又係骨癮起,又去番新龍觀再揼過,係另一條女啦當然,

99號諗唔到佢似邊個,但白白眼大大,後生女,而家諗諗下都有三四成楊恭如,有點貴氣又幾好氣質,都係少少鄉音,即係非本地妹啦,聲就嗲嗲磁性味,飲完酒又係骨癮起,細佬又餓,99都係幾揼得,而且手突襲老二或者明攻我細佬都係好好手勢,亦令我老二漸漸甦醒了,咁我都係正常男人,都事隔五個幾鐘又遇到好嘢梗係醒番啦,手掃完就叫我轉身,剛才都係食牛肉飲啤酒,而家99號就嚟份甜品,就係軟熟真波的波餅,壓落嚟搓落嚟相當舒服,再嚟就係唱歌拎咪,再次俾女騎咗上嚟,相比之下,99同71都係同樣識騎之人,樣樣前奏都做得幾足,終於經過再一輪戰役,我就成功第二次派貨,揼兩條女$690乘二,打邊爐飲啤酒五舊幾,全日使咗唔使兩千蚊,完全滿足晒又填肚又餵兩次老二,酒又飲得多,啲火鍋料都ok,計落仲抵玩過離開香港囉,報告完畢~

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

C兄連吃3餐唔使2千文,真好享受,正!

升級  84.92%

三星會員

elsa168 發表於 2023-8-7 19:10
C兄連吃3餐唔使2千文,真好享受,正!

計落係仲抵玩過北上啦

升級  84.92%

三星會員

北上第一次聽係要瞓走廊

第二次話係要等五六個鐘

第三次聽話夜晚去中午先有女得閒揼

即係要等十個鐘

似足香港啲急症室咁

所以唔會北上

而且都要六七舊齋揼

呢個價錢喺新龍觀可以食大餐了

升級  53.33%

一星會員

呢個好似係環吹場,個別可口爆,呢兩個囡囡吹功掂唔掂?

升級  84.92%

三星會員

and_at 發表於 2023-8-8 13:53
呢個好似係環吹場,個別可口爆,呢兩個囡囡吹功掂唔掂?

兩個都OK的...喺呢方面

但99號喺我已經出過一次..再飲晒啤酒都仲咁有功夫令我老二站起來
比較下99可能更勝一籌