winning11

查看: 728|回復: 2

[星 河] [水魚B報告]【星河】新鮮火辣·琳琳_10號

升級  84.92%

三星會員

又出下報告 咁梗係食到好嘢先講 都係從來大多數都係報喜不報憂
除非條女態度真係有問題否則都唔會講出嚟 人哋骨妹都係出嚟搵食
唔啱做最多無下次或者即場同經理呻幾句 都唔會喺呢度講到條女幾差
始終骨妹都係辛苦工 我就梗係尊重骨妹啦
地點係佐敦星河 做咗10號琳琳 新嚟女仔
著住套女僕日本系嗰種制服我唔記得個名係點叫
又似女僕又似咖啡妹嗰種 都又真係幾sharp醒幾誘惑
個樣就甜甜乖乖型無乜撈味佢個妝都唔濃
試下對騎樓先 無僭健真波約34C手感一流
見佢兩座騎樓中間條罅都係深深的
稍後下半場見佢就係細提色澤唔深
都幾好啜囉腿型都靚唔肥
整體係幾好款幾好外型身形樣都掂
質素係唔錯喎中上等貨式喎 揼骨場多呢啲新女梗係好事啦
所以我唔北上就係咁嘅原因 有同事話上深圳揼骨真係嘥時間
我就直頭無上過亦都無謂嘥錢嘥時間
喺香港揼骨方便又平靚正 淨係呢件10號琳琳都夠照
都未計星河仲有我好多舊相好添
雖然係新女但都揼得似模似樣喎
揼完骨就做前奏溫柔漫遊式搲籮搲背掃頸同劍
好多位都係勁舒服我又易敏感加埋佢手勢真係好掂
好快已經硬晒但佢都仍然無停手
送對波餅我食後邊送完再送前邊
我就回贈兩枚提子加車底同劍俾佢
開始各有各忙了我都有化身唱片騎司捽下碟咁囉
完全無停手停口大家都係咁好快已經大家打成一片
演奏時間都好長就算佢阿妹俾我手指不斷衝擊仍然無停落嚟
到正式埋位佢撫媚眼神對住我好似好渴咁
然後就逐下逐下將我寶劍同佢阿妹無縫咁樣銜接咗
咁都係嗰三五七招囉輪流就話事人
狗狗後轟側面半邊佢又聲線同面部表情都做足喎
嗌聲又真係好好聽結果我就派咗大大堆貨俾佢好好收藏
大家都伏晒低踹晒氣大家都好滿意對方表現囉
基本就係一定會返食

升級  33.33%

一星會員

多謝分享,香港又唔貴又方便真係無需要返大陸

升級  84.92%

三星會員

tommy0258cc 發表於 2024-4-29 22:56
多謝分享,香港又唔貴又方便真係無需要返大陸

當然...

師兄有無喺星河食過咩好嘢呢