winning11

查看: 1733|回復: 4

[星 河] [幽皮士報告]【星河】全能型樣樣都掂·阿思_13號

升級  2.75%

三星會員

人物今次試咗個新女,係佐敦星河的13號阿思,新嚟當然係快快見見面,不過我知我已經唔係頭啖湯了,咁遲咗去玩好過唔玩既。

去到星河,沖個涼先,然後食兩粒燒賣飲杯冰茶就即入房,見到13號阿思,外型都幾好喎,半肥瘦中上波,個樣姣姣有笑容,態度幾好一入房即刻嚟個攬攬先,幾乎我都想車埋佢錫佢兩嘴,當然而家時間尚早,大把機會

原來阿思都好揼得下,蓋上毛巾,事前已解開我的浴袍,然後就起勢咁用手,手指手掌手踭係咁撳我的膊肩雞翼位腰,都20-25分鐘,然後落pat pat位同大髀位,小腿位就相對柔力少少,力度幾平均,係小腿阿思就識柔力啲,似乎佢都知我呢個位唔係太受得力,果然係識揼!要讚!

講番阿思除咗姣樣好身材,把聲都好嗲,我完全好似俾佢融化咗咁,喺佢踩完背再推推油後,佢就稍作休息去咗預備嘢,準備下半場,下半場鳴笛後佢就變得更為小鳥依人,溫柔地同我rpp,手指慢慢潛入嚟我身體每一處,有啲部位頸耳手臂格甩底都照顧埋,而最到位當然係浪浪同兜上前面嗰個重要部位,立即係起禮舉旗敬禮,充血立正!轉過嚟佢個小型心型嘴仔就嚟我正面的全身漫遊,好落力好令我有觸電感覺,試甜品連我菊花位都無忽視,痕到我上心口上腦!開戰時嚟招女上呢個指定動作,腳緊夾我手又撳我膊頭,就嚟個左搖右磨,再嚟個極速上下打樁,好難面不改容囉,阿思搖得愈急密佢叫聲愈大,面部表情漸漸變咗,最鍾意亦都覺得最真實係佢有咬嘴唇動作,呢啲係真反應,我like啊!個反應完全唔誇張,我覺得佢真係有少少high,所以我都特別開心,大約10幾分鐘,轉左幾個花式,咁就交貨。

呢件阿思係幾揼得又有招呼,都幾全面,俾4.5粒星星佢,5粒星為最高!

1萬

18萬

管理員

重要通告:抄襲報告立即被禁
http://sn11.cc/thread-2220883-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  93.75%

三星會員

兩個問題,想問一問13號技師返早還是返晚班?同埋埋單收費如何???

升級  2.75%

三星會員

fukaon 發表於 2023-7-6 00:02
兩個問題,想問一問13號技師返早還是返晚班?同埋埋單收費如何???

day shift............

升級  2.75%

三星會員

fukaon 發表於 2023-7-6 00:02

七舊半港紙~