winning11

查看: 3846|回復: 6

[麗 晶] [晏菲路報告]【麗晶】樣靚全面必定返食·阿欣_39號

升級  42%

三星會員

真係有啲奇怪, 麗晶隔離間美都餐室又話結業又有開喎, 不過都係寫住請上樓上二樓, 咁有特色嘅舊式餐室冰室都想佢繼續做落去, 啲嘢我就好耐無食過, 去到呢頭通常都入廟街食牛雜或者坐低飲啤酒煲仔飯

落到麗晶見啲locker都用得八八九九, 擒晚有兩場波睇一定都多人去, 沖涼房四五個師兄沖緊涼好彩都唔使逼唔使隔劍, 著件厚身浴衣就出休息室, 食生果食點心飲熱茶, 九點零入房可以11點出嚟睇波, 經理介紹39號阿欣嚟, 嘩, 靚女嚟喎, 個樣甜眼大大娃娃樣, 日韓妹feel, 頭髮長長腳又長, 波又挺約34左右, 夠用啦, 好少遇到又好身材又好樣腳又靚嘅bg

好快就入房, 拉閘關門報鎖匙幫我放好嘢, 就立即小鳥依人攬住我, 仲要攬得好實身貼身, 即係賣大包派米啦, 我就當然順應佢接招, 互抽水就梗架啦, 真係有種突如其來感覺, 但又好似識咗好耐咁, 似係遇到舊情人一撻又著番嗰種, 我就索性嘴埋過去, 可惜只係輕淺車, 都好過無, 跟住就瞓上床乖乖揼下骨咁囉.

阿欣都揼得幾好, 印象中我都好似未有過叫阿欣嘅女朋友, 此情此境大家傾下偈咁, 按背按腰一大輪再按腳, 中上骨技中至重力, skill唔錯, 跟住就係施展手技, 掃頸掃背掃腰掃腳, 再由中間位向上伸展, 佢對手好似好識玩咁, 左撩右撩伸前伸後, 好快佢就搵到我嘅死穴, 就正正係三角位囉, 佢係嗰種好細心慢火煎牛扒咁, 翻嚟翻去伸前伸後, 搞到我全身都充滿力量, 然後啲力量就集中喺一個部位, 佢隻手繼續掃我股gap不斷盤旋, 充晒血硬晒, 其他部位都俾佢掃到起晒雞皮

已經有住強烈反應咁轉身, 阿欣無心急, 喺我面前解開啲朿縛就玩body加食生果, 一關又一關都過晒, 我覺得佢係完全pass晒, 可以俾啲嘢滿足填滿下佢, 坐上嚟就開始, 皮膚都滑而且又真反應, 搞到我肚皮都有啲濕濕地, 我都無理咁多, 喺佢體力開始減弱時我就接力奮力向上, 大家都互相配合加速, 越頂越快愈頂愈急, 佢啲叫聲漸漸增大, 直到我爆發佢都仲繼續溫柔咁叫, 乜都俾佢吸清晒囉

未於至話佢係極品, 但都係B++至到A--嘅級數女仔, 必然再食之女

出番嚟睇場波, 夜晚的士真係幾難搵, 尤其星期五加有波睇, 不過都係得番幾場波, 等半個鐘先有的士搭喺上海街, 可能出彌敦道會多車啲, 但又唔敢搏, 結果真係等半粒鐘, 好彩都趕得切返到屋企睇第二場, 報告完畢

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

唔錯喎....................

可以一試

升級  6.3%

二星會員

試過之後中伏
肥妹一件, 仲要唔俾摸lin/

升級  60%

一星會員

最終幾錢埋單?

升級  42%

三星會員

$949.........

升級  60%