winning11

查看: 706|回復: 1

[麗 泉] [晏菲路報告]【麗泉】全能型靚身材·60號

升級  42%

三星會員

啱啱睇到呢度介紹話麗泉係有二人或以上同行係每人減收$100
咁當然係好事不過我都少啲同朋友一齊去
除非係夜晚飯後酒後就例牌去揼個骨散下酒氣又唔捨得返屋企住
又骨癮起又想同朋友吹耐啲水
所以未必用唔著但要夜晚先可以齊齊平一舊水
做咗場內呢件60號係星期日下晝
跑馬日係去揼骨場熱鬧啲
以前十幾年前就話大家都拎住報紙筆同手機做筆記同功課
跟住打電話投注而家就少咗啲人買馬報
不過我都係照買馬報咁個個喺麗泉個休息室好似啲尖子準備考公開試咁
喺試場門口臨急抱佛腳係咁刨馬
N年前我都試過喺隔離豉油街同對面彌敦道間投注站
所謂嘅踎投注站邊睇直播邊落注
不過豉油街間投注站一早就變成寵物醫院
而彌敦道信心旁嗰間投注站都裝修咗兩三次
不過我都係慣咗喺桑拿場度坐定定睇馬賭馬
加埋而家轉數快可以隨時喺銀行過錢落手機落投注戶口
當然都係投注有節制嘅
戲碼梗係強啦有加州星球金鎗六十泿漫勇士呢啲馬王明星馬
所以前日喺麗泉下畫都坐滿晒啲師兄
個個攞住手機報紙真係似考公開試咁囉
睇完馬大賽日熱門多呢啲無得拗
就算金鎗六十輸但佢都八歲啦加埋落過雨
跟前都係爆唔起跑第四我都無買佢
埋單係贏錢即係有免費骨揼
六點零開始入房介紹我做60號
同官方形容出入唔大都係好身材揼得玩得樣無撈味
見真人都係大致相同差別唔大
無撈味係60個樣唔俗唔係好濃妝
身材係有上有下即係好波路加腿型靚
恤衫加短裙見到腰幼靚籮靚腳波路強
間唔中我就揭開拉開佢條短裙驗驗貨發覺佢腳同籮都滑
好手感有嘢揸手當然都包括佢上路兩個騎樓啦
揼功中上位準力度勻循用腳踩用腳推油都係無做漏
時間安排得準確推完油啱啱好加鐘都係堅係幾揼得下
搲PP係正常發揮最鍾意佢沿住腳板底掃番上去逐下逐下搲
痕到我咬晒牙嗌出聲添再慢慢打掃後門再兜底摷又炒番上去嗰下
搞到我都出聲Si Si Sir Sir咁叫出聲
返個身過嚟就用對嘢玩下貼身膏藥式
再試味睇佢個細嘴進進出出上下底到頂再頂到底又係來來回回咁
都係真視覺加肉身享受都係一絕
我都有啲忍唔住急不及侍嚟個男上傳統式
睇住佢對嘢拋拋盪漾加埋嗰幅度都係勁刺激
再玩個半邊然後又落地推車
佢個股都幾結實相當好推
呢個時候就嚟番個女上因為我都推咗好耐
就係咁樣俾佢直奔終點騎到尾成功衝線
獎金就無喇但我就派咗好多彩俾佢囉
都係幾全能係揼得玩得好身材好服侍同經理形容好一致

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html