winning11

查看: 10624|回復: 6

[太 子] [1132報告]【太子】輪廓標緻·JoJo

升級  25.19%

二星會員

[1132報告]【太子】輪廓標緻·JoJo
http://sn11.cc/thread-2205683-1-1.html

官方形容:
JoJo《新囡,青春靚女,白淨,身材Fit,女友Feel,兼職》

相頭:
9/10 八-九成似黃心美,只係眼細少少,以太子近排新人嚟講真係靚女
身材:
8/10 正常8頭身,唔係肥但有介乎Baby Fat同有少少肉地之間,真B波尾一手掌握晒,從後攬得幾舒服。
周感:
7-8/10 正常至少少緊緻
服務:
8/10 鐘房話係第一日返工,而我又係尾鐘,唔可以話差,不過至少應有嘅有,自己走背走毒

過程:
落雨上到太子例牌坐陣同糖妹傾幾句再睇名單,當時細細、K已Full,Suki試過唔想咁快返食,阿靚女介紹話新嚟JoJo今日第一日返工,我話我唔信,因為早排先見上牌都有個叫JoJo,以為係少返工嘅兼職,佢拍心口話唔係,而呢一刻咁啱JoJo出鐘,眼見打咗個突,即刻唔等細佬指示同糖妹話「好哇」,不過要食尾鐘。

等咗成三粒鐘,見到佢出出入入愈睇愈心急,就咁睇身形唔算好突出,但相貌以指壓算係中上,可入相頭組之列,惟當日佢嘅粉底比較厚,所以夠鐘到我入房時,微暗嘅房燈顯見兩截色係我扣咗少少分嘅原因。

入房傾幾句破下冰先,不過相信囡囡今日第一日返工到尾段時已經相對冇乜力,所以要略花時間破冰,解甲沖身,浴室算係成間房最光嘅地方,一窺全相,囡囡背唔算厚,B尾大波,中暈中的,柔軟唔墮,上梘液手勢又唔算生手,從後body時乘機反手搓下佢對波,畀囡囡笑我咁都得,再傾下偈不過自己年紀大聽力退化,聽到佢講好似做開揼骨嘅,如果係嘅話第一日返工又唔算得係太怕醜嗰款,唔意外,水簫唔錯識得含住少少暖水吹,不過略嫌短咗少少。

乾身上床,我先瞓上去冇轉身,因為靚女寧願望多幾眼唔使佢做背,漫遊6-7分左右,新人有待調教,主要鍚Lin都幾舒服,至少細佬識醒,然後順勢同細佬打招呼,口技唔差冇齒感,都吹咗5、6分鐘,望住我笑住話好大呀,我答:咁係咪覺得攰呀,囡囡笑笑點點頭,咁我就交個套畀佢,都應該戴咗成日,算一次生兩次熟順利入袋,然後叫囡囡瞓低,把口就話「見你今日咁攰,唔使你坐上面啦」,其實就係想漫遊囡囡全身,搵下佢邊個敏感位,問准囡囡到我同佢妹妹打個招呼,乾淨冇味兼第一次試到連舌尖都Feel到㷫㷫哋,另加報考車牌但肥咗,下次再試,到咁上下就開正場。

先慢慢入周感OK,抽插一輪後轉自己最鍾意嘅姿勢 - 瞓響豎後入,從後抱住佢對波,最後用呢個姿勢完場,呢個時候收到一、兩下收音機迅號,等細佬留多一陣就慢慢退場。最後瞓響度傾多一陣偈鐘響沖身交人。

補充:
夜班原來都有個叫JoJo《新囡,斯文,白淨,好相頭,高挑,36D身材sales出身,試工期 》,好少有發生咁嘅情況,大家要小心。

註:1132報告-太子/春秋
Superadmin

升級  2.59%

二星會員

個場有兩個JoJo ? 咁on9 ?

升級  10.37%

二星會員

之前都有個叫JoJo,垃圾

升級  10.37%

二星會員

不過唔知係咪同一人

升級  25.19%

二星會員

長期 發表於 2022-8-11 11:25
個場有兩個JoJo ? 咁on9 ?

改咗新名,依家叫LV

升級  40%

一星會員

得閒試下先

升級  33.33%

一星會員

夜班JoJo好嘢嚟,好少返工,今晚就返咗啦,睇吓各位同佢有無缘啦