winning11

查看: 7376|回復: 15

[太 子] [lavezzi報告]【太子】第三十九會口爆2Q·Cat

升級  37.67%

三星會員

[lavezzi報告]【太子】第三十九會口爆2Q·Cat
http://sn11.cc/thread-2242775-1-2.html

第三十九會·Cat (口爆2Q)

呢一份report同我上一份Cat的report其實非常地相似,希望大家唔好覺得我係炒冷飯啦...

接近3年半冇喺11台出report了,但尋日搵完老朋友38F Cat,一於出份report啦!

首先同各位11台師兄講聲唔好意思,近3年半我都係做CD Rom,冇出過任何指壓report,淨係有留意指壓界有無Cat以外的巨乳囡囡,實在完全無貢獻.......自從上一份鳳城小冰report後,我冇搵過其他指壓囡囡。不過講起上嚟我其實係搵過雲來Water,不過就唔係佢做指壓嗰陣,而係佢做141嗰陣。佢的確係個cute cute地嘅肥妹仔,鄰家女孩Feel,識講廣東話,26-28歲吧,對波以我standard就算唔細啦,AV G cup。

係度先簡介一下Cat,佢身高約1.58m,有腩,至於我最關心的波,佢話佢係帶38F bra既,以日本AV作標準,約I cup,波型係木瓜狀,my favorite!乳頭方面,顏色是棕色,同樣地,咁大對波,乳頭及乳暈size都有一定份量。口技方面,冇得頂,一流!

入正題前再一次多謝2位師兄,無佢2位我就唔會認識Cat,更加唔好話過去搵左Cat足足38次呢:多謝spon99師兄,全靠佢當年介紹Cat我識,其次就係鳳凰兄,因為睇完佢當年精彩的報告,令我下定決心一定要搵到佢。

好啦,講返今次先,其實都真係機緣巧合,事緣我尋日朝早7點幾突然間有機會尋日朝早去玩,咁講真朝頭早除咗去指壓都真係未必有其他地方,於是就上11台,然後一上就見到Funfunfunfoon ching的Cat report。我立即message阿Cat,問佢有冇返工!結果係有嘅,如是者,就有了呢份report了。

我早左啲上到去,等左陣佢就入嚟,3年8個月冇見,一見到就即刻抱抱先。傾左陣計後就一齊沖涼,佢一除bra就同我講佢而家呢種size我應該唔會覺得夠大吧?Um…咁佢對波同我上次(2020年中)搵係無甚變化,size / 軟硬度 / shape都keep到,對我嚟講的確唔算話係好大嘅。沖涼期間,我話我已經老了,冇乜信心好似以前咁樣通常可以限時內口爆2次,佢就話我仲係後生嘅,anyway我細佬係好聽話嘅,沖涼期間全程都好硬。

之後上返床,享受佢的簫功,佢簫功可以形容為大口大口咁樣吹,好舒服。一開波佢就話好耐冇吹過我,而佢一路吹我就好似以往一樣搓her breast,體位基本上咁多年都冇變,我瞓喺中間,然後佢個身就靠近床嘅右邊嚟同我吹,故此我可以控住佢一邊波咁樣搓住嚟玩,最後順利口爆完事。爆完之後我好攰,畢竟早一晚其實我係打咗2次…另外爆完之後佢話我啲精冇乜味,我就同佢講因為我之前一晚打咗兩次…

口爆完之後沖涼,一路沖我都仲係keep住硬,但就冇一開波嗰陣咁硬啦,後生嗰陣應該都可以keep到100%硬的。我同佢講笑話我細碌所以好易硬,佢就話我都未算細碌嘅,認真畀面我…另外我問佢而家指壓係咪真係好多後生仔同埋係咪好多都好大碌,佢就話兩者都係。

休息一陣佢再同我吹,講真我都冇信心係可以再口爆多一鑊,但吹吹下又OK喎,以我Standard嚟講今次係吹得算耐,以往我都唔想佢咁辛苦,如果吹得耐嘅話我會叫佢手打出嚟算或者放棄唔射,但尋日我確實係想重溫以往口爆2Q嘅舊夢,於是就係冇憐香惜玉嘅情況之下由得佢繼續吹,結果亦成功了!久違了的限時內口爆2Q,舒服晒~ 亦唔算話攰。

完事後再一齊沖涼,傾多陣計,之後亦夠鐘了,走之前我再同佢嚟一個抱抱。

總結 (呢個總結其實係copy上一份report的)

就我個人而言,論服務及態度,Cat絕對OK。如果你係喜歡大波的,Cat實在不能錯過。不過要強調,Cat係鍾意D斯文D既客,大家搵佢時唔好咁急色,慢慢嚟,返正之後40分鐘都係你架嘛...其實好多時你對人好,人對你好呢。

Report就寫到呢度啦。多謝大家支持,亦希望大家多多支持Cat,最後要強調我同Cat係識左好耐,我地互相尊重,而佢亦好了解我細佬的敏感位置,所以希望大家唔好100%期望你會同我一樣同佢咁夾,thank you!!!

註:lavezzi報告-太子/鳳城/金帝/來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  5.93%

二星會員

乳神巴有冇試過嘉欣同lv,都係好大波

升級  37.67%

三星會員

edison12 發表於 2024-2-22 19:04
乳神巴有冇試過嘉欣同lv,都係好大波

冇呀,不過我都應該唔會搵了,都知道佢哋都冇Cat咁大

Thanks a lot anyway

等待驗證會員

講真之前2個埸都做過佢,對佢好斯文冇勉強過佢任何野,但乜都唔可以,軟晒,咁佢就乜都唔做瞓係身边等夠鐘,極冇癮

升級  11.11%

二星會員

LV雖然對波冇Cat咁大,但起碼人地有腰有長腿

升級  11.11%

二星會員

cwj1234 發表於 2024-2-23 00:18
講真之前2個埸都做過佢,對佢好斯文冇勉強過佢任何野,但乜都唔可以,軟晒,咁佢就乜都唔做瞓係身边等夠鐘 ...

一個月幾份報告,傻都知發生咩事,當笑料睇咪算囉

升級  2.08%

三星會員

kimberleycm93 發表於 2024-2-23 23:37

你又想點呀小朋友

升級  27.72%

四星級會員

kimberleycm93 發表於 2024-2-23 23:37

呢份報告同師兄之前D報告差唔多,師兄仲要一個月出2份,其實師兄又發生咗咩事呢?肯定係驚我哋太悶所以出來搞笑

VIP五星會員

VIP會員2023

Hi 乳神師兄好

VIP五星會員

VIP會員2024

kimberleycm93 發表於 2024-2-23 07:20
LV雖然對波冇Cat咁大,但起碼人地有腰有長腿

Lv 對野好正,身材有前有後,小腩,長full 都有原因。 Cat 就對野係天花板

升級  90.74%

二星會員

我試過Cat一次,對波係好玩的,但我都溫柔對她,佢乜都得,總之無第2次.

升級  90.74%

二星會員

乜都唔得

升級  33.33%

一星會員

大到得人驚要兩隻手包晒,定自己隻手細

升級  11.11%

二星會員

長玩長有 發表於 2024-3-1 13:44
我試過Cat一次,對波係好玩的,但我都溫柔對她,佢乜都得,總之無第2次.

佢服務都可以,係情緒化啫

升級  11.11%

二星會員

cwj1234 發表於 2024-2-23 00:18
講真之前2個埸都做過佢,對佢好斯文冇勉強過佢任何野,但乜都唔可以,軟晒,咁佢就乜都唔做瞓係身边等夠鐘 ...

唔知返工定係玩,乜野鍾意斯文客,唔好太急之類,做得呢行預咗,佢有本事搵到件水魚咪享清福唔使做囉