winning11

查看: 3442|回復: 4

[sonizuka報告] 雄獅 火起報告

升級  9.63%

二星會員

昨晚 , 約有大陸高官去玩 , 六點食飯 , 七點開車出髮 , 八點到步常仔 , 一早Book 定VIP房 , 因頂房小姐講VIP 房好玩又夠大 , 好 ....就訂左 !  一到步上上層之際 , 六七十條女搞到個場多人到啊 ......波濤洶湧 , 一入到房感覺比想像中既差 , 之後吾理啦 , 媽咪入黎叫女睇.....睇左兩轉媽咪發皮氣走人.....態度勁差 .... 叫左D女又係一樣 ...吾玩得 , 乜依家KTV D女咁吾好玩架 ...埋單$909 兩支紅酒 , 食少少野 , 因吾開心所以十一點就走啦

升級  95.42%

三星會員

唔係喎,雄獅一向都唔錯架喎,點解會咁,飲酒又平,不過c兄撞正咁樣,下次去匯美喇,個度又好玩,服務又好,囡囡帶上房,個個都肯吹同口爆,cp冇咩地方會咁樣

升級  9.63%

二星會員

總之就玩得吾高興 , 女女又吾玩得 , 靜過鬼 , 早知去清溪宏信 , 去咁多次咁多次都第一輪都簡到女 , 仲要好好玩

升級  9.63%

二星會員

就係樟木頭旁 , 樟木頭的士上清溪40元 , 摩托車15元 ,  15分鐘車
羅湖上清溪大巴25元 一個鐘車

升級  0.37%

二星會員

係咩 ?!

我幾個星期去都無咁樣 !!! 你係唔係做咗D野自己唔記得呀 ?!
大房加DJ 一千銀係甘上下啦 ~~~ rc okay家