winning11

查看: 4540|回復: 2

[文次郎報告] CP/君悅 4F嘅四川「松島」女優

升級  4.81%

二星會員

四樓一定好多人去過、而且有乜服務可能好多人都知。但呢次小弟去四樓、係近两个月來頭一次、而幸運地、又俾小弟還左一次心願。
有睇開AV嘅学兄們,應該對「松島かえで」呢个女優有認識、而小弟亦對此女充滿性幻想、估唔到今次可以......哈哈哈哈哈哈哈!
禽晩、小弟响深圳某鎮同老友食完飯、因酒意影响下想响該鎮穩桑拿。因為老友有車、老友提議不如飛上CP,因車程都係三十几分鐘,富然同意啦!先打俾4/F領班、十点到達。入房、第一輪、我已經睇中、因該女感覚好熟面口(當時未有留意距似辺个)、但又係因為花心、再睇、不過已抄牌。再両輪都唔得、即時叫領班召回之前果个。該女入房、我就坐响梳化度、而距就跪响我兩腿中間、従上面一望、嘩!即時心裏面一股無名嘅喜悅冲上來、「松島」!眼大、鼻直、面尖而美、同真人有80%相似。呢一刻、我覚得自己好幸福。入到冲凉房、凖備好中空櫈後、上坐、肉球先従背後BM,然後前面BM,再落,肉球到小文位置,而該女双手放响肉球兩辺,向内圧,並整个人上下搖動(注意:有皀液附着)、而其大而明亮嘅双眼又緊訂住小弟双眼、並申利加上微微嘅淫笑、哦......殺左我啦.....有無咁專業呀!?可能距受訓嘅時候睇過「松島」嘅作品、小弟覚得距学到足晒!跟住、木桶冲身、突然距攞條老毛出來、再跪响我兩腿中間、抹干、然後就一口含住、相眼當然同頭先一様、無離開過鏡頭啦!个頭上下上下咁搖、搖搖下又申條利去瀬、瀬瀬下又成枝担住。差唔多喇!距就用手搖、一篤就投射晒响距心口處。死喇!唔知有無裝暗鏡呢?因為我真係感覚到自己已經做左AV男優!
洗完白白、上床做服務。而今次係細佬第一次睇「香蕉show」。距揸住條蕉係咁吹、而隻鮑魚就响我大脾度磨。然後又放條蕉入去.....當然唔係我後門啦...。講真、我無乜特別感覚、可能之前出左一野。
到呢度為止我認為都無セ野再可以講、因為期他都係指定動作。
而呢次嘅報告、小弟只係舒発同分享一下自己嘅喜悅、因為有个像真度咁高嘅MM,而又能有咁嘅口舌招乎、細佬認為都算値得寫兩隻字表揚下。

完、多謝收睇。

升級  81%

三星會員

已經幾個月前哪!
個女仔都唔知會唔會去左第二度囉

升級  95.42%

三星會員

嘩........松島.............我既至愛,因為佢,我真係捐獻唔少,屋企唯一係得番佢既dvd