winning11

查看: 4713|回復: 4

5.6厚街三戰士滅妖之戰 (財權版)

升級  58.75%

三星會員

上星期六晚,與兩名戰友小寶、彭彭火速殺上厚街,務務征服一班飢渴的妖孽!聽從kenstar大哥指引,經過重重因難,大約一個鐘個就到達今次目的地『X景』酒店。一落車已經大雨,相信今次戰鬥必會死傷慘重!在大堂接觸kenstar大哥後,了解對方之攻略手法,我都開始有些少冷汗,此班妖孽非同小可,手法熟練。今次真係要睇下我地三位勇士能否痛擊妖精一番!事不而遲,眾人直倒巢穴心臟地帶。上房就由位幾索主任娜娜,分別帶出凶猛的妖女作繞場巡禮,個個都虎視擔擔。我都有些少興奮,看見個個都穿上黑色連身裙,但逃不過本人之金睛火眼經透視後,各人身材各有特點,應大則大,唔係!係巨形容先。但估唔到妖女也有紀律可言,全部一式一樣都穿起黑色的導彈防禦罩及「茶包護革」作貼身保護,相信一定要打埋身戰才知內裡實力。
經一輪又一輪之觀察後,小弟終於確定今次徵服目標,我見小妖需身形嬌小,但肺量甚大,胸前有一小花圖案,相信為凶猛妖精之標記。妖精33也知我非等閒之輩,要與姊妹共同作戰,好多D密D手,但當然都要由我揀先得啦。好!揀好後,33及小芳(受訓員)帶押送我到另一巢穴,眼見巢穴都唔錯,除應有的六呎雷台外,亦有蒸籠及淨化區。地方整潔,舒服。但我知道有另一個巢穴更加豪華,甚至有聞名已久之開心椅。下次一定要會一會!
話番我個形勢,兩件妖女為驚我身上藏有法寶,用好快手法將我同佢地衫褲都脫光。重將我對鞋拎走,防我逃走咁話,哼!唔知一陣邊個會叫生叫死呢?之後就走入去淨化區由頭洗到落腳,兩對波、四隻手,真係磨到皮掉下。洗完白白立即飛上雷台,竟然係頭Part我像變成唐僧一樣,任由二人不斷品嘗本僧之肉質。又浰、啜,好戲在後門,二人開始使出各種武器,誓要攻陷南天門。但我都唔執輸,化身沙和倘,使出二指神功,插水式直攻小芳之流沙河,在一輪強攻後,流沙河終於失守,洪水氾濫,攪到成床都係。小芳已被KO!另一方面,33見出盡方法都攻唔入南天門,就轉向前面進攻,此時就放小芳休息下,但就轉向33攻擊,一於以牙還牙!點知一探,原來33一早已經缺堤,變成水濂洞,雙指受到溫水浸淫,有D開始「巢」皮。但佢都唔好過!雙眼開始反白,身體出現紅斑、微震!倆位妖女見自已就快淪陷,立刻轉移目標,直攻小權,但又點估得到小權已經變成一支如意金剛棒,身經百戰,專門轉探妖洞,不論你使出鯉魚咀又好、摩打手又好!只會令到小權越來越惡,受苦始終都係你地!既然我每吋肌膚都被你倆位姊妹起清晒底,都輪到我支鋼棒出鞘。
首先當然係主打33,一對堅挺又滑溜導彈當然要用我一對龍抓手先可應付得來!另外,水濂洞因得到先前之轉探,已經變成大瀑布,鋼棒輕易進入亦發揮三快兩慢之頻率,直倒33子宮部位,而小芳見姐姐俾我攪到死去活來,亦不甘示弱,現真身,化成青蛇,不停攻我其他敏感要害!我亦還而顏色,你攻我邊處,我就雙重優惠俾番你。突然發現現場好似開5.1聲道,下面33叫得越大聲,後面小芳亦同樣助興,前後聲響真係高音甜、低音準!我見33突然要我加快速度,化成蜘蛛精,手腳纏住我,突然大叫唔得,我就知道已經又KO一件,餘下時間,當然主攻小芳啦!我亦變成老漢,她變成鐵車,佢又時化作觀音姐姐,我只好變成荷葉。總之,真係七十二變都唔夠用,但最值得稱讚係33,需然只剩番半條人命,但都有專業服務精神,好似同小芳有仇咁,不斷用手推撞我,務求令我與小芳同歸於盡!我就最後我而無敵打樁機將小芳之結。
賽後,事後工作二人都細心處理,穿好衣服,鞋亦有人送到,仲擦得乾乾淨淨,之後放底獎金,33仲俾手提號碼我,叫我下次搵佢,好可惜,財權係一名滅妖戰士,又點可以為你地而放棄保護世界和平呢!
之後與小寶、彭彭聚合,就落樓下K場與Kenatar兄及幾位大哥飲番幾坏,驟見間房硬件都有水準,仲收9XX蚊最低消費,價錢合理,相信我下個job都係要係度打救班餓狼(K女),因要回港做正經事,所以趕住返香港!起程!厚街!Iwill come back........
房:¥198
小費:¥400(300 +100)
車費約:¥150/每人(全程的士,)

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  18.42%

三星會員

視其文章,尤如身歷其境
小弟甘拜下風
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  22.59%

二星會員

有埋個樣就真系.....無得頂囉.

升級  13.33%

一星會員

武器果然厉害,下次去试试

升級  6.67%

一星會員

装备很齐全哟.
ly