winning11

查看: 3505|回復: 3

在海聯衰心軟

升級  79.63%

二星會員

去過四五次,次次都九十分,但作晚一時心軟,食錯野!
話說上一次去遇著過淫賤靚妹,叫我加二百搵多個新人黎一齊開心,的確攪得我好開心,激到眼淚水都標埋,昨晚上去,得一個經理開工(平時有兩三個),介紹幾個都係新人,剛完成瞓練,我就指左件#82, 好 silm, 好靚妹,跟手問經理有無新人簡,佢話得翻一個,但面有難色咁問我鐘唔鐘意D豐滿身材架,I said NO!! 咁我今次就要一個算。
點知入到房摷完一輪82, 波細細,十九歲,佢就猛叫我起雙飛,我話經理話無人,佢話有,即刻打電話出去,點之真係放左魯芬個妹入嚟,我話唔要 82 就猛落咀頭,最後勉強要埋,成個過程好似上急救班咁,芬妹當然就用心寧聽啦!82 就好專業咁去“殺菌”每做一part 82 都?住支(1比九十九)在我X眼上咗噴右噴,(可能我個樣似生野掛),做完一樣右攪一輪架撐,再做一樣,上次我果兩件車輪轉咁攻我,high  到飛起,今次真係覺得自己有D似急救班個假人,做到你瞓著,
最後當然係捉住個82狂砌一輪,都無理果個淨識用手在我身上掃下掃下唔知掃咩嘅“新人“ 82 雖然之頭功夫唔係好得,但埋牙果時就好肉緊,初初我都就住佢,但後來佢越做越興奮,叫到我都越黎越high, 捉住佢個 Pat Pat, 成手濕晒!仲聽倒水聲添,最唔老黎就係個“新人”仲係唔知做咩咁幫我掃背脊。我為有化悲憤為力量,捉住 82 把狂插,佢初初話我兄弟太長唔好放晒入去,但依家見佢個淫蕩狀態,一於恨恨喂飽佢,插到落底,頭幾野佢即時爭大眼叫,但推我唔開,整整下又變返合實雙眼,用力“Cool" 實我一齊起勢咁搖,最後當然係搖到大家出完野要抖抖至起得身。
總捨嚟講,海聯D質數都叫可以,(但有“新人”加入之後就唔知,不過揀小姐時就要立場堅定D立。

升級  18.42%

三星會員

使左$
丫環無刁到?
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  79.63%

二星會員

八舊,仲有小費添!!

升級  79.63%

二星會員

Raymond  兄,
john兄:
你話多小小錢無所謂, 咁可以考慮係旺角或佐敦試試d四手按摩, 有好幾間都有咁o既服務。

咩黎架??有無多D資料呀?