winning11

查看: 5567|回復: 5

即試金X島

升級  79.63%

二星會員

今朝話左去試下,下午就即刻飛的去,當時五點幾,架車轉灣時見倒對面有間在水一方,心裡突然十五十六,好似呢間野都好多人提過喎,不過心諗預左去邊就去邊,癈事攪到兩頭吾到岸,一入到去門口無咩人,個女知客要由疏化彈起身招呼我,之後買¥268 套票三個鐘連另一個鐘腳底,上三樓入房簡女,個經理帶左三條著裙物體入黎,心諗點解咁既!?!記得上次在碧桂園又係咁,中午係“動物園”,八點後先變返碧桂園!因分早班同夜班。
是單指左個最敕口既。佢聲稱十九歲,但當佢個波同個胸圍一齊除底時。我就覺得佢其實係十二歲囉(個身材),其他技巧一般,但都好崖得,因小弟天生有些缺陷,就係太大同太耐,但佢都無咋型,叫足全程,完事後佢話無力同我按摩;開始時講好做完野就按摩架,我有三個鐘喎!!咁就幫我叫個中式技師入黎幫我Dup,OK 90分。
全部用左兩個半鐘,¥268 + ¥430 + ¥40中式小費 再加八十元來回火車站,好似 over pay 左D,我下次都係去返海聯把立。
我想問福田D桑拿係米全部D好野都係返夜架?我夜晚要交人,睇怕都無福消受果度D好野囉。
祝其他兄弟玩得開心D啦!!   

升級  79.63%

二星會員

430 係因為俾左三十蚊 Tips, 我同意你講法,算我吾好彩啦。但下次我一定答地?,無咁傷。

Thanks

升級  79.63%

二星會員

依家知啦,吾該哂,但仲有無第三間醒小弟呀??講真我真係吾想再去金龍島lu,仲有樣野無講就係商務套房門口有塊玻璃做野時都吾可以搵野?住,雖然睇吾倒張床,但出入廁所都好清楚睇倒出面條走廊。條女話吾驚架,無人會“裝”入黎,但佢行出廁所果陳就退左一步,描左門口塊玻璃一眼,跟住閃身走去張床果邊,我米跟住照做囉,點知我閃身果陣真係見倒頭先帶女作黎果個經理行過,我走到床邊時仲差D一字馬跌底,所以吾該再醒D好野黎呀,我真係吾想再去啦。

升級  79.63%

二星會員

由深圳去CP要幾耐呀?咩途徑最快呀,仲有個場地址呢?放工去得唔得,但十點前要到羅湖過關喎。

幫細佬度條僑,穿均晒去得唔得呀??Raymond 大哥