winning11

查看: 16772|回復: 8

[其 他] 你有無見過桑拿有真人表演睇

升級  3.33%

一星會員

絕對無老吹,果日骨精強甩底點七左我去極品差度搞能到我唔湯唔水,正係一肚火之際.蛇仔明打電話黎話條仆街輸到甩轆叫我唔駛等佢,重話家陣係帝濠睇緊真人騷叫我拿林起錨過黎咁話.挑!有幾能巴閉呀.不過橫掂嚮度都係做孤兒仔,好又信你個七頭一次咁多.
早排過左年無耐黎過D囡囡十分疏落,過左一輪無黎真係唔知咩環境,不過呢度就算打齋手勢都OK既同埋D野都食得下,諗落都係咪七聽人點去D新場做炮灰.都係黎返自己D主場好過,起碼有咩唔掂都有得詐型丫.
換緊衫果陣已經聽到D強勁音響,跟住聽到有人嗌,重唔止一個係成班嗌到鬼殺咁嘈,D吹雞聲此起彼落十足開演唱會.咩料呀?原來開騷喎.入到去見到舞台有三條女係度fing緊,fing左一陣間個咪人大嗌”喂!得三條女咁少係咪唔夠睇頭呢?我地執多幾件上黎一齊玩好唔好”跟住佢真係走落台係下班睇熱鬧既女度夾硬扯多四件上去實行玩大兜亂,搞到D觀眾不知幾high,原本已經細既舞台迫埋七條女落去搞到個個波撞波,羅撞羅認真過癮.突然D燈熄晒音樂聲收細左.”各位老細精彩表演即刻開始,有請我地既性感小野貓288.”著番晒D燈果陣見台中間多左條女坐左係張凳度,擘開兩隻燒鵝脾,手住支未開既細可樂,佢遞起畀過D觀眾睇過跟住就一手將支野插落隻西度,有D能樣死慌蝕底咁哄到埋一埋去睇,”扑”一聲支可樂真係應聲開左. 忽然間聽到有人大嗌,嘩!閃呀,反應慢果D就畀隻西噴出黎D可樂射到成身都係.條女同埋後面D友係度哈哈大笑,原來頭先係個肥仔司儀叫D人閃避條女D西水.D人拍晒手大叫encore,條女好聽話咁又再開多兩支,今次無人再哄埋去咁笨七啦.不過D水真係噴得好高.咁能頂癮既女都無人敢砌?好我砌,今晚實行搞正你.呢條288原來識氣功架,其他唔好講,本來我咁大個仔都唔信有吸力呢回事,呢次真係畀我試到,點勁法?蛇仔明都問左我幾次,挑!你班能樣頭先問你地上唔上果陣個個縮九,唔七講咁多過你地知.

升級  1.11%

二星會員

你講D野好能假呀!唔好以為幻想就係真先得架!

升級  3.33%

一星會員

澳門真係有真人show架,你無睇過??

唔該, 係澳門邊度有得睇呀?

升級  1.08%

三星會員

吹水多過乜。。。。。。。。。。。。

升級  56.67%

一星會員

C-HING do you remenber SUN SUN in causeway bay twenty years ago.

升級  8.89%

二星會員

呢啲生意卓頭好早就知道見怪不怪引啲咸蟲幫親

升級  7.83%

三星會員

真人show 係泰國有睇過.
條囡識放飛標, 睇到我眼都凸.

升級  13.33%

一星會員

边个场啊

升級  53.33%

一星會員

如果有真人表演一定很棒.感謝樓主.
發現這個好地方.希望能趕快加入