winning11

查看: 3181|回復: 2

沙咀麗X

升級  53.33%

一星會員

報料:本人發覺之前X豪桑拿是上樓上既VIP房,但近日發覺到了對面類似民房式既房間。據媽咪通知係因為麗X桑拿係打開門做生意,公安會掃場,所以對面民房式既房間會安全一點。
但小弟亦唔見得安全,冇錯公安係會少掃。但一掃就........................衰兩范
個邊有人賭波、賽狗、賭馬及黃色事業。

問:如衰起上黎,公安會不會入多你一條"賭博"呢?
問:有冇人玩過沙咀RMB130呢?

升級  53.33%

一星會員

本人玩緊既係130沙咀快餐................
其實我覺得玩dd民居式既會比大場穩振.................

150係公價
130係行價...............一條大陸佬帶小弟玩的(公司既supplier)
令外仲有35蚊飛機連按摩
跟住的士佬帶我們福慶街續間數,帶出去過夜300蚊,仲有得講價.............

升級  53.33%

一星會員

35 蚊飛機,冇乜選擇...................哈哈。早半年前d女就good好多。