winning11

查看: 5381|回復: 3

我的patpat食果凍

升級  7.04%

二星會員

星期6(咁日) 1條友on99, 係蓮花路給條女派卡片勾引去東港xx, 可惜講電話唔記得问佢no, 又唔敢博怕中扒都係去好莉xsn.

去到vip room, 經理部長ㄡ换晒, 不過都好好servive. 選美口華華華! 獅子, 老虎, 大象, OUT! 最搞笑有個歪嘴係咁電我! 好彩2nd round有件大眼姝, 一於你啦. 跟手正常仲凉, 不過我幾鐘意條女另轉身用patpat 帮我洗下身.

上床都係過啲bm, 漫游, 好啦到毒龍, 我合上眼爬係度, 隻腳八字分開, 女女條利漫漫由身体去到菊花, 不停打圈, 停咗一陳, 跟住"條利"漫漫 漫漫深入, 再深入,再 深入. 我已經好high. 女女再用手示意叫我提高pat, 用指甲輕抓荔枝, 一邊深入毒龍 跟住女女再目川係到用利担起小弟弟, 一切都完美置極.

以下情節怕引起公众不安, 敬請留意

吹咗一陣, 女女再毒龍并示意pat放低, 呢個時候c眼有異感, 好難形容, 就好似啊屎本来一條但断開剩低一半縮翻入去咁, 不過無維意, just keep my job going.

今早起身, 有屎意, 但啊得好Q辛苦先一條, 起身望下, ooh! 係就好呀! 我剩係見到有條玉米軟糖係屎坑到, 果吓攛晒頭, 後来先諗起咁晚c眼的異感!! 衰女包, 下星期我要報仇.......再来一個      

人生在世、難得糊塗, 有女唔食、對唔往自已。

升級  63.33%

一星會員

被人插屎眼都唔知? 係真唔係呀?

升級  25.19%

二星會員

請問收費若干?

升級  79.63%

二星會員

東港咩呀??地址呢?吾該。