winning11

查看: 2000|回復: 2

大家有冇一D冇畀錢嘅經歷?? 或者冇畀錢嘅著數??

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

大家有冇一D冇畀錢嘅經歷?? 或者冇畀錢嘅著數??

我就有一D, 寫出來大家分享一下......

1) 最離譜呢一次....係咀咀叫左三條女, 分開叫嘅, 食完頭兩餐, 第三餐過夜,
   第二朝早趕返香港, 臨走時見囡囡瞓到好似隻死豬咁, 咪冇叫醒佢羅,
   但趕時間關係又唔記得畀錢, 係的士上先至發覺, 真係覺得好唔o啱,
   過了幾日再去咀咀, 搵番個媽咪, 摷番個囡囡出黎, 比番$佢, 再執多佢一劑,
   自此之後, 個媽咪同佢D囡囡都好好招呼!!!!

2) 呢次係下沙, 行行下竟然有個囡囡問我可唔可以幫下佢, 搵佢過夜, 佢等$用,
   個囡囡有D肥, 但波路好好, OK啦, 咁都有一個開心嘅夜晚嘅,
   第二朝, 我又係趕時間, 又好似第一次咁出咗門口先發覺自己冇比$,
   不過今次未上的士, 係一砰門就醒起, 咪拍門叫醒佢, 比番$佢羅!!!!

3) 今次又係沙咀, 不過係D正骨場仔, 我又係過夜第二朝早唔記得比$,
   咪又好似 case 1) 咁過幾日再去比番羅!!!!

4) 今次真係冇比$啦!!!! 不過係一D jetso 咁 la
    冇次係巴登D髮廊區, 揀緊囡囡嘅時候突然成區停電,
    我都且行晒咯, 咪照上羅,
    係一片漆黑中食完一個好開心嘅快餐後同囡囡鴛鴦浴,
    一入沖涼房, 竟然發現另一個囡囡係度沖緊涼,
    原來佢個客一早沖完返咗房,
     我見個囡囡身材不知幾正, 咪抽下水, jar下波羅,  
    佢又唔介意, 不過都係咁乍, 我都好累, 所以冇物下文

5) 最後一次要數番N年前, 我都未識番大陸玩, 個時D坡妹當旺,
    有次上旺角D馬檻, 個囡囡都除晒3咯, 重同我一齊沖埋涼,
    到埋牙嘅時候佢雙腳D皮膚竟然無端端流蚊飯  (其實佢雙腳好靚),
    我問佢物事, 佢話可能係食咗D海鮮皮膚敏感,
    攪到我都冇晒mood, 咪叫keeper換馬羅, 我同佢講個囡囡都唔知物病,
    個keeper 又真係好服侍, 換左第二件都唔使+$  

各位bro, 有冇D類似經驗呢, 發表下大家分享下 la......

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  18.42%

三星會員

湯少你都叫有的人性
返去俾返,
以前係名人俱樂部聽過的客做完mL,只係埋鐘$.小費唔撚比,搞到小姐收唔到$白做,
下沙名記好似都有叭街客
小姐唔收$
叭街走單唔比$
~係兩回事~
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  13.33%

二星會員

我都試過唔洗錢o既經歷, 話說係5年前... 係沙灣橋頭.

有一晚去搵地方訓覺, 入左間髮廊, 上房求其搵個妹妹仔鬆骨, 一舊水三粒鐘兼過夜; 個妹妹仔樣貌身材一般, 勝在青春o岩傾, 手勢都唔錯, 不過果晚無抽水無攪野, 佢收公我訓覺!

一星期後重遊舊地, 再搵果個妹妹仔吹水兼鬆骨, 例牌一邊按一邊吹水兼抽水, 抽下抽下, 摩下摩下, 揸下揸下, 摷下摷下, 跟住米插呀插呀... 哇, 下面好窄又多水, 青春即係青春, 正!

攬完野後, 落樓俾鐘錢, 齊齊宵夜, 食完宵夜佢仲送我上的士, 之後我先至記得我無俾肉金...