winning11

查看: 10512|回復: 3

[港 島] [程一飛報告] 冰火絕技 Si Si

升級  6.67%

一星會員

聽D兄弟講話 si si D service 點好,點好,初頭到半信半疑,以係D寫稿佬既大作  ,點知上到佢搵佢,唔單止全部都兌現  ,重品嘗到巴打未試過既冰火  ,駛到我喜出望外  

因我是新手,唔知點樣先至表達得好,還望各巴打提點

芳名: Si Si
地區: 銅鑼灣 駱克道381-383號富士大廈20字樓F室
該囡囡o係sex141 o既 URL: 搵唔到
年紀: 21 - 24
樣貌: 80%似范冰冰
皮膚: 又白又滑
身材: 大約5'8"高到,成個model身材咁,隻腳差不多有42吋長 91%
態度: 外表斯文,內裹意淫,尤其用狗仔式砌佢時回頭望我的淫樣,主動出擊個隻 95%
技巧: 全程比si si 帶領我,吹藝專家,冰火亦一絕,好正 92%
環境: 略為細小,不過麻雀雖小,卻五臟俱全 70%
價錢: 450

簡評: 富士優質囡囡,近期少有

小結: 上唔上得過?! 會返啅

升級  3.33%

一星會員

上星期上完沒時間出報告,現在和大家分享一吓  ,星期三下午三點幾去到富士,目標是11樓及20樓沒有廣告在141的Fiona及Si Si,這兩個囡囡需沒有廣告但有不少報告,使我十分有興趣去睇睇。去到20樓Si Si處,一開門,嘩!!!相當吸引  ,有兄弟話佢似范冰冰,我就覺得似姚嘉利多啲(無線天幕下的戀人那公司的總經理),,入到去坐在床邊,Si Si捉着我隻手傾咗一會,感覺很有女友feel,除衫佢沒有幫我手  ,除完就一齊入去洗白白,在浴室內企埋一齊才發覺Si Si相當之高,我都有5呎8,佢竟然和我平頭  ,波波是比較輸蝕的地方,好似Mihiro咁上下size(有睇日本AV就知邊個),正宗小籠包一對,侍浴的功夫則比不上Maybo,但都算溫柔細心  ,佢皮膚白白滑滑,一雙腳亦修詳細緻,硬呀  。
沖完涼後就到正場,她輕輕地錫吓我咀仔,好feel  ,吹奏不是特別到家,但十分落力,我亦冇理由蝕底  ,當然向佢上下其手,我一向都不信囡囡會有真水,但這次我初初摸佢時明明是乾的,錫吓摸吓竟然濕起上來  ,當然立即提鎗上馬  ,轉了幾個姿勢,最後以龍舟掛鼓完事  。
之後我就成個人撻在Si Si身上,過了一會,因怕壓親她,我就側過身來抱着她小休,我一邊休息一邊輕撫她玉背,真喺有同自己條囡造完嘅感覺  ,休息了一會她突然彈起身,原來她忘記了替我清潔,可能大家都做得太歡娛及太倦,其實我自己都唔記得未除套  ,清潔完後繼續攬着吹水,佢話佢喺上海嚟,但已有HKID,唔怪之得啲人話上海妹正,佢有齊上海妹應有之特點,就喺白、滑、腳長  ,Si SI就咁瞓在我心口上,休息了起碼十分鐘,都沒有打算叫我去沖涼的意思,真喺想攬著Si Si睡番陣,可惜我趕時間,我就同佢講不如去沖涼,佢聽到好似十分愕然咁,唔通佢唔捨得我走  ,就算唔喺都當喺,這樣開心啲嗎,清潔過後就畀錢走人,四百加多兩草貼士,個人返啅度爆燈  。
P.S. Maybo 是比較專業之囡囡,部份兄弟可能覺得佢假  ,但我覺得可接受,詳情可睇我上次之報告。Si Si 側是比較有女朋友feel的囡囡,技巧雖然一般,但溫馨感覺搭夠。兩個都值得一試  還有兄弟們知否11樓之Fiona開番功未,上親去唔喺有客就撞着佢休息  ,可能同佢冇緣

升級  3.33%

一星會員

富士 SiSi = 翻版范冰冰

我第一次係呢道report,寫得唔好請各巴打多多指教  

呢條女,冇廣告,冇link,過有服務

係富士,後生嘅女女唔多,SiSi 係其中一個,而且全身都係珍珠無咁真  ,唔似其他D女假到無倫  
其實我已是第2次拜訪 SiSi,點觧?

1_貪SiSi個樣後生羅,80%似明星范冰冰,撇開范冰冰不提,其實SiSi幾靚女架,咀角重有粒姣婆癦,但SiSi外表就好斯文,但上到床就   

2_ 大約有5''7"高,骨架幾橫下,身個model咁,而最正就係隻長腳,淨係玩隻腳都值4舊啦!!!皮膚當然又白又滑,不過對奶就略為細少,吸手個隻啦!

3_至於床第之事,就係SiSi既强項呀,這一刻,重以為我係SiSi條仔添,攪到我九硬心軟,嗲功又了得,床叫又好聽,真係享受黎架  ,由於SiSi好似范冰冰,真係好似比明星服待一樣

4_又唔吹鍾,唔似其他姊妹咁好似趕煎旦,攪到你乜mood都冇晒。

鍾意明星級既質素就不容錯過la

升級  13.33%

一星會員

P.S. Maybo 是比較專業之囡囡,部份兄弟可能覺得佢假 ,但我覺得可接受,詳情可睇我上次之報告。Si Si 側是比較有女朋友feel的囡囡,技巧雖然一般,但溫馨感覺搭夠。兩個都值得一試 還有兄弟們知否11樓之Fiona開番功未,上親去唔喺有客就撞着佢休息 ,可能同佢冇緣