winning11

查看: 2831|回復: 6

個friend沉得好快,點救佢?

升級  68.25%

三星會員

有個同我出生入死(滾生滾死)既friend,沉左船幾個月,明知條女又問佢借錢(無諗住佢有得還),又要佢買首飾,又約佢睇出租屋,又話唔見左手機玩失縱成個月 ....... 哩d所有野佢明知係度侮辱緊自己智慧既野,奉獻完都好似若無其事咁。
老實講佢咁大個人都知歡場無真愛,佢係明既,但硬係唔識擺脫哩d女,仲當正真條沙沙骨妹係自己條女咁,搞到係香港搵正室d機會走晒,錢又儲唔到。
身為老死,勸佢又好似好"沉氣",講埋d老土既道理,哎....... 見到佢身心疲累,成日走上走落,連輕輕鬆鬆嘆正骨既時間都無埋。而家都唔知點幫佢 .......
天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。

升級  36.67%

一星會員

不如介紹 d hk 女比佢識啦

升級  87.24%

四星級會員

小弟有個方法:
就係暫時唔理個fd住...
因為咁樣要比佢知道下...點解fd會咁對佢...

當佢發現既時候~佢會搵返你...回頭是岸
正所謂...朋友係一世

升級  18.42%

三星會員

救(口巨)玩狠的,首先你去刁左絛女先,記得影相全裸,再叫多幾個朋友一齊上米,跟住當報告貼上來,再搵人唔覺意話巨知,一定反面,等巨浮返上來再解釋了,
恐龍家族 ,馳騁沙場,力掃幽靈吹水唔抹

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

滾生滾死係唔會咁易沉既

你又話你同個fan滾生滾死, 如果真係既話係唔會咁易沉既

如果係情場初哥, 咁最簡單既方法, 就係比佢係水面見到件仙女, 佢自然唔會比水底果件女妖拉落去羅!!!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  43.83%

三星會員

受過傷,先知道要堅強!

升級  68.25%

三星會員

好多謝咁多位c兄意見~

據佢近來既消息,原來佢唔止沉一條女,係起碼兩條至3條,佢d錢就係比哩幾條骨妹吸晒 ~ 仲不突止,仲有年假同weekend都吸埋 ~

咁幾條女吸住佢個靈魂算唔算係沉哩?
天將降大任於斯人也,必先餓其體膚,苦其心智,勞其筋骨。