winning11

查看: 3851|回復: 3

黑店報告 - 紅岭路"仙x都"老屈全套

升級  66.67%

一星會員

見到"蒲x"介紹個度d女好撚正, 尋日就上去試下.
冇錯佢個度d女係件年都有咁上質素, 件件都好重手下
不過--佢老母, 佢地個d經理個個都好唔老實
講一套收一套
希望各位c-hing唔好中招之餘都要唱行下呢間衰野!

事緣經理介紹服務收費個陣, 佢講到明分兩種
$500有東莞式, 先沖涼吹一次再有20招黎招呼我! (有冇咁誇)
$350就淨係吹同做, 即係普通開大
咁小弟因為只想小做一下, 我都冇問咁多佢地莞式包d乜
咁就同佢講我入到去睇狀態再決定
女黎到既幾ok既, 但係佢沖涼時又冇幫我吹喎
咁我出到去, 我攤o係度以為佢會有咩新野玩啦
點知又冇, 又係正正常常咁開始做
我當時都決定算鬼數啦, 做一次算數, $350都幾抵
做完之後傾下計再沖個涼咁就出返去

點知埋單個時, 兩條經理(唔係頭先個個)收錢話收$500
我話我就咁做左一次喎, 唔係$350咩
佢話吹過就當全套架喇喎, --你老母! 佢係咁二吹左五分鐘都冇喎
咁即係乜都俾你講哂啦, 又話有莞式同唔莞之分
咁你經理之前講乜撚野呀....
但因為小弟又趕時間又知道呢d情況同佢嘈黎都冇用
最後谷鳩住條氣出返黎, 我心諗你賺多我舊半水我冇咩所講
但我一定會上網唱行你地
d咁撚樣既黑店真係唔撚用腦去諗野

升級  21.11%

二星會員

可能係後來2個經理坤你,又或者3個夾埋坤你,你尹倒先前果個,後2個會話佢新黎,唔識,或者你嘈既時候佢收埋,後2個話佢走左,唔知佢點講.

升級  66.67%

一星會員

原帖由 tt234 於 2009-1-3 12:22 AM 發表
可能係後來2個經理坤你,又或者3個夾埋坤你,你尹倒先前果個,後2個會話佢新黎,唔識,或者你嘈既時候佢收埋,後2個話佢走左,唔知佢點講.

--佢老味, 我d fd雞咁腳咁走哂出去
我都費事同佢嘈
一於上黎寫臭佢仲實際

升級  62.59%

二星會員

回復 #1 iniesta 的帖子

我每次去D未幫襯過D場,都係搵D C-hing介紹下,心理上覺得有人介紹係好D!