winning11

查看: 9008|回復: 3

[chongwh報告] 東莞/橫瀝 美景灣 三人行 (有圖)

升級  32.22%

二星會員

近期沙咀氣氛漸趨緊張,故約同兩位志同道合C兄轉戰橫瀝。
兩位C兄先行出發,提早到君悅洗腳按摩,我放工後直奔羅湖火車站,下午四時已到達,PK!(可能沙咀友們轉戰東莞)售票處人山人海,本來想買四時十分的車票,但排到時,祗有五時四十分車,唯有先去羅湖村享受個泰式洗頭,之後上火車後電C兄們在常平車站會合。
我們一起乘坐包車到橫瀝,七時多到達XY灣酒店~~~。
到左XY灣酒店ニ樓桑拿,已經有五六個靚女主任,迎接我們,由C兄相熟主任Wendy引領到一豪華套房,開始三人行的囡囡評選會,如是者每轉四五個靚佳麗入房,共有七八轉,每轉都有一兩個食得,我第四轉已選中"日龍伍",其它兩位C兄亦選中心頭好。(7、8轉中有一半可食)!
呢位囡囡叫王艷,手拿一個八寶箱,是一位長頭髮,面尖尖四川靚女,佢笑得好鬼cutie,成個日本AV小澤圓甘。
沖涼時很溫柔細心,先來水中毒龍鑽、水中蕭、BM等,口爆完成!享受完水中樂園。
返上大床,囡囡先報鐘,接著開始"君悅"式性愛過程,十幾種招式,甚麼小蜂採蜜、貴妃偷桃、神仙過橋等等,最後入閘拉鋸戰,印左無數次,我終於忍不住大嗌三聲,怒爆o係佢入面,真係爽!爽 !爽!

{有兩條女接受玩 《斷背山》!唔知有冇好此道者}!
全程三人行使費:

火車來回70×3=210
常平至橫瀝來回50
房租+囡囡468×3=1404
羅湖村湛江雞晚餐88
總數1752÷3=每人584

評分:10滿分

硬件(房):9分(比君悅更好)
軟件(女):8~9分(囡囡人數兩百多,好多NO都食得)

美K灣KTV(最低消費588房間

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  27.78%

二星會員

hello goody

等待驗證會員

good.... may i see more???

升級  39.83%

三星會員

試完返黎..
經三輸選拔,揀佐件(@,本想搵女主角,可惜返中班...
毒龍鑽,大漠風暴,口爆,仲奶完全身,手指公,指公,都唔放過..勁正...

攪完,敏姐問我點樣..賽後檢討...
我就話,硬件同服務就一流..但d囡囡質素就差佐少少...
王艷就係!)%個妹就係為!)%,唔知唔...

有野想問,果日4-5點鐘,係新東泰門口,見到d著白色學生服嘅囡囡,
一行有成7,8個,有幾個都幾合眼緣,衣著都幾露,我搵黎搵去都唔知邊度嘅囡囡,
有沒人知
我緊緊拉著你的手,望著你臉上的溫柔 我也在苦苦的追求,真愛天長地久 我輕輕吻著你的手,让我們把愛情,長相撕守 再苦在累,再坎坷的路,我依然愛你,陪你走到頭