winning11

查看: 13232|回復: 9

[RayeAlain報告] 新洲村108推油場特詳盡報告

升級  18.52%

二星會員

先前睇倒版主個介紹,對於呢個僅僅108嘅推油場極其有興趣。初初諗住福田一帶自己都幾熟,哩個場都應該幾易搵倒,所以我都冇諗過要登入PM求個埸嘅名。點知尋日我放假踩到上新洲村先發現嗰附近有成三四個桑拿場!為求穩陣,即時用手機上網請示下先。等咗十分鐘倒,收到PM喇,即刻鎖定地点入場!

門口唔算張揚,冇乜邪骨味。入更衣室前經過一個類似大堂嘅地方,正在有兩位師兄按腳。足浴師外貌普通,頓時令小弟擔心108嘅技師質素去到邊。沖涼房Locker仔好主動,可惜冇專門鎖手機嘅櫃桶,有啲麻煩。裝修唔係好新,同金碧差不多級數,但個花灑出水正常,水又夠熱,加上只係108,可以接受!

小弟沖完涼例牌直接入房。服務員帶路嘅時候,小弟發現房門係有兩種嘅:一種昅倒入面,另一種完全昅唔倒,唔通有開大嘅?正當小弟入到房坐低,等緊部長入嚟介紹服務收費嘅時候,就已經有個技師敲門喇。樣貌:好純品,得十八九歲倒,單眼皮冇化妝。身高一米六五左右,瘦身材加少少山丘。驟眼睇,差啲以為自己嚟咗正骨埸!但係技師條貼身短裙話俾我知佢一定唔係省油燈。小弟又一向冇乜偏食習慣,所以冇彈倒佢睇其他。

Part 1,個技師幾好力,而且好正宗,老老實實咁幫我按背。按左半個鐘倒,我又開始擔心自己其實係按緊中式,忍唔住問:而加係咪按緊中式?個技師笑咗一笑,話按完腳就出去攞油同毛巾。哩度有樣嘢要講,就係佢哋用嚟舖床嘅毛巾好殘舊!

嚟到Part 2,技師叫我除衫,我自己除咗衫之後,佢就幫我拉低條褲,打出個八月十五,細佬就貼住條爛溶溶嘅毛巾。技師開始推背脊,依舊冇邪味,直到推屁股佢先嚟料!佢先倒啲油落我嘅屁股上面,啲油沿住股溝流落去,佢就伸手入去我袋底度推番上去。一對蘭花手開始喺屁股上游走,R下R下咁,已經令到細佬醒醒哋,佢就一股作氣伸手入我兩腿中間劣我碌棍嘅根部!冇錯,係根部!劣細佬根部真係好挑逗!

喺哩個Moment,如果唔係佢對腳墊高咗我,我細佬真係會頂住個床板頂到應一應!技師見我細佬已經出人“頭”地,就開始新一輪嘅--雀攻勢,兩隻手指時鬆時緊咁搓細佬個頭,另一隻手就開始鑽小弟隻眼!正當小弟靜靜咁細味緊哩一刻,技師就好溫柔咁用唔多流利嘅白話話:舒唔舒服丫,你嗰度流左好多口水,要唔要翻過嚟… 我二話不說,翻過去之後就馬上問技師:你睇嚟都幾豐滿,我想欣賞下得唔得先?技師即刻笑住咁答我:你想點欣賞丫?我就坐起身,一隻手搭住佢膊頭,另一隻手開始隔住衫咁揸佢對奶。咦!都真係幾大㗎喎?件工衣鬆鬆地身令人睇唔出!技師唔知係咪怕冇時間,好快就同我講:你瞓番低先啦,坐住唔好推… 當時我嘅姿勢已經轉為貼住佢背脊,兩隻手伸入佢件衫度揸,異常過癮。正所謂9硬冇親戚,你忽然要我停手,唔係唔得,除非你被我剝埋個Bra,再捽埋細妹啦!

我回應技師:我解開咗你件內衣先再推油好唔好?佢就話OK。好,我兩手一拉,工衣被我劣到上心口,一個黑色胸圍即時映入眼簾,技師身型唔差,有23吋腰冇小肚腩,真係幾Fit。解開束縛之後,兩團肉應聲而出。對奶睇落好靚,好白淨、粒Lin又唔太黑!手感好好揸,皆因波型夠圓、粒Lin個Size夠適中!望一望個罩寫住咩Size… 居然係34C,小弟真係有啲衝動想開埋大!縱使難開口都要問一問:我想同你做啊,有冇咁嘅服務… 技師就話:下次去外面做就可以,呢度唔得,只可以推油。唔緊要!今次我都只係預咗108,冇諗住會有其他,於是乎乖乖咁瞓番低。

技師又再開始倒油落支棍度Chop,好慢好慢,但係好挑逗!摸奶搓Lin已經滿足唔倒冇晒親戚嘅小弟,要用手撩下妹妹先得喇!我先用手隔住佢條打底褲捽,見佢冇乜反抗,就係側邊伸手入去睇下咩情況。噢!妹妹流晒口水!我問技師:我摸咗一陣咋喎?佢就用普通話話:你以為我是木頭人呀?波波給抓了這麼久,下面肯定會出水了!哦,收到!終於要出動加藤鷹之手!我叫技師瞓喺我隔離,一手攬住佢,另一隻手就由毛毛嗰邊伸入去撩。而佢就繼續用對奶責住我,一隻手幫我--雀。佢妹妹好濕,我隻手指沾住啲水起勢捽佢粒核,終於令到呢個望落好斯文嘅技師叫咗出嚟!

週而復始,我隻手開始感覺倒佢下面享受到高潮來臨、抽搐嗰一刻。技師喺我耳邊嗄嗄聲,隻手就越Chop越緊!平日打慣超長途機嘅我,都俾佢啲迫真嘅呻吟聲叫到出咗嘢… 我繼續抱住技師,等佢好好休息下先善後,而佢似乎都幾享受小鳥依人,攤左一陣先坐番起身。我咸濕,但係我有手尾。我主動幫佢戴番好個Bra先,佢問我係咪成日去推油,戴Bra咁熟手。我講笑話我係賣女裝內衣,成日幫人試Bra,技師聽完笑咗一陣。跟手佢就幫我細佬抹身,服務算細心。佢又主動俾電話我,叫我下次再搵佢。下次?要FOC先得,哈哈。

最後,佢撓住我隻手帶我去沖涼房,沿途先發現個場嘅佈局都幾複雜,冇人帶未必識行!着衫走人嗰陣,Locker仔主動擦埋對鞋,真係有啲令人唔忍心唔俾貼士。但我始終唔想洗多,108就108,唔想變118,試圖衝關,三個Locker仔擋住門口嗌多謝老細… 我吊…

埋單係108,加埋小費十蚊,車費六蚊,Total 一二四人仔,港幣居然兌八五,唉。總結:除左交通唔太方便、沖涼房冇得鎖電話、毛巾有啲殘同Locker仔圍住門口之外,去哩個場推油真係OK,抵!冇介紹錯。

戰神 該用戶已被刪除

升級  18.52%

二星會員

唔好意思,因為個報告係用手機寫,要返到香港用枱機先編輯倒個格式。

升級  1.48%

二星會員

正~~~~

其實如果遇到好技師, 推油都真係可以好開心

多謝RayeAlain兄~~~

升級  88.58%

三星會員

原帖由 RayeAlain 於 2008-12-18 11:46 PM 發表

起機同快仔... 唔同玩法o既~
108推油已經令我覺好抵~

呢個價錢真係好抵....

升級  85.93%

二星會員

QQ
Good Report.  I also want to go.  Pls give me the name and address.

升級  10%

一星會員

好少場$108,我去親都問我開唔開大

升級  66.67%

一星會員

真係非常詳細同吸引
鐘意起機多過開大人士既天大喜訊

我最想問c-hing係你之後搵唔搵到呢位囡囡開大
同佢收幾多錢架...........

升級  9.26%

二星會員

我最想問c-hing係你之後搵唔搵到呢位囡囡開大
同佢收幾多錢架...........

升級  66.67%

一星會員

great report, pls sent me details, many tks

sammynussfriends@yahoo.com.hk

plan to go China vacation