winning11

查看: 4474|回復: 1

唔去拱北就去下沙+沙咀啦

升級  58.75%

三星會員

2月18一早已約好幾個朋友(豬.狗.馬.牛.四大神獸)一同北上搵食~
20:00
(馬)揸車接我.狗,三個人到皇岡先行過關
而(牛)又揸車接埋隻豬都係皇岡過關
我地前後腳約20:30分左右係大陸出關口集合

20:45
(牛)就帶我地去關口左邊搭白牌車(分兩架車)因為我地5個人

21:00
我地先到下沙食個晚飯
實際應該係差唔多21:30先開始食飯(因為我地唔同車關係,所以唔識路落車,比個白牌佬老點左落車)我同豬.狗.馬都係第一次到下沙.好彩最後隻牛都識得打返電話比我搵返我同狗.馬

22:15
食飽飽後,我見意去唱淫k
之後5個人就搭的士去沙咀k場唱歌啦
過情唔洗多講啦~又飲又猜就唔在講.摷下d囡囡.又揸下波咁啦~

0:300
都玩得差不多啦.隻牛先走(因為佢主要目的係要去返下沙新古法,-西+訓教)

03:30
我同豬.馬.狗都飲得差不多啦,加上都好晏啦.所以埋單走人300蚊落樓(咁抵既原因係,無最低消費.加上我上兩個星期都存起左15枝.)
及後豬.馬.狗都同自己mark既囡囡傾好左玩過夜(600蚊)然後我地就去食宵夜(係得我無女過夜.一q都無執,由於條女玩到中途極之唔掂(訓教,輸左唔飲酒),最後我叫mami嗌佢走(150蚊)

04:00我地就係沙咀金輝酒店租房訓,大床鋪160蚊可以訓到第二日下晝16:00

2月19
14:00
我地起身食早餐,飽飽後我地就去下沙(原本想搭車,不過我地都未行過.所以大家又試下行啦)點知都係....蕩失路...最後都行到去下沙.

15:00
隻牛係新古法訓醒就打電話比我啦.約埋係東方茶餐廳食野.點知食飽飽後隻牛又話要去東門啦(寅係多節目)

16:00
隻牛臨走時就介紹我地去新古法/經典爽骨

16:15
豬.狗.馬就話經典睇落唔錯咁佢地就留係經典玩正骨.

而我就聽隻牛講去左新古法爽邪骨350蚊兩個鐘任砌(我餓左成晚)老西都盡執啦.小弟不材.只係岩岩好夠執到兩劑,仲差d唔夠時間.我第一次係下沙爽邪骨,總體黎講.算ok~條女服務唔錯,身型,身材.技術.態度.樣貌(真人正過影相)我都比75分~條女no#36.對奶同佢
o#一樣都係36...仲要係d-cup.玩乳交都得呀~!(不過爽邪骨點都係珠海好玩heeeeee...)

18:30
我返過去經典搵果三件神獸.點知果3隻神獸..係玩兩個鐘正骨+1個鐘洗腳....仆街呀...我等左佢地成個鐘先出返黎

19:45
又去返東方茶餐廳食個晚飯.之後又交流下兩晚玩既意見及心得.

20:30
搭的士從下沙返皇岡.
由神獸馬車我地返屋企~

小弟報告完畢~請各兄弟手下留情~不喜勿-~不喜勿閱~!

ps:我地係沙咀玩既k場依然要行後門~兄弟去唱歌時要留意下 小心中野~!!

精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  84.44%

二星會員

財哥的相係手機影o既?咁清楚o既?